Candi Milo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Candi Milo
Henkilötiedot
Koko nimi Candyce Anne Rose Milo
Syntynyt9. tammikuuta 1961 (ikä 63)
Yhdysvallat Palm Springs, Kalifornia
Näyttelijä
Taiteilijanimet Candy Milo
Aktiivisena 1977–
Merkittävät roolit Sweetie Pie
(Tiny Toons)
Äiti
(Cow & Chicken)
Dexter
(Dexterin laboratorio)
Nora Wakeman
(My Life as a Teenage Robot)
Madame Foster
(Foster's Home for Imaginary Friends)
Aiheesta muualla
Viralliset kotisivut
IMDb

Candyce Anne Rose "Candi" Milo (s. 9. tammikuuta 1961 Palm Springs, Kalifornia) on yhdysvaltalainen ääninäyttelijä, joka on saanut kaksi Annie-ehdokkuutta vuosina 2003 ja 2004.

Milo syntyi Palm Springs, Kaliforniassa, jossa hän kävi koulua aina high schooliin asti. Milo esiintyi jo 16-vuotiaana huvipuistoissa laulajana ja erityisesti Anaheimin Disneylandissä. Milo muutti Los Angelesiin, jossa hän työskenteli stand up -koomikkona ja laulajana. Milon ura koomikkona edistyi laulajan uraa paremmin ja hän muun muassa esiintyi televisiosarjoissa, kuten Comedy Express ja Evening at the Improv.

Milolla on yksi lapsi, jonka kanssa hän asuu Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Hänen isänsä Tony Milo oli lapsinäyttelijä.

Ääninäyttelijänä

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Milo teki myös näytelmärooleja vuosien 1984–1990 aikana elokuvissa ja muutamia vierailevia esiintymisiä televisiossa, kuten The Tonight Show Starring Johnny Carson -ohjelmassa, jonka myötä hän sattumalta ryhtyi ääninäyttelijäksi elokuvan Cool World myötä, jossa Milo loi 12:lle eri hahmoille ääniä. Samalla hänestä on tullut yksi tunnetuimmista ääninäyttelijöistä ja on luonut yli 200:lle animaatiohahmolle ääniä. Milo on ääninäytellyt animaatioissa, kuten ChalkZone, Tiny Toons, Mucha Lucha, Astro Boy, The Life and Times of Juniper Lee, Pet Alien, W.i.t.c.h., Cow & Chicken ja Dexterin laboratorio, jossa hän korvasi uransa lopettaneen Christine Cavanaughin äänittämän Dexterin.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.