Bobbie Eakes

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Bobbie Diane Eakes (s. 25. heinäkuuta 1961 Warner Robins, Georgia, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Ennen näyttelijänuraansa hän oli Miss Georgia 1982.

Eakes tunnetaan parhaiten Macy Alexanderin roolistaan saippuasarjasta Kauniit ja rohkeat, jossa hän näytteli vuodesta 1989 vuoteen 2000 sekä vuodesta 2002 vuoteen 2003. Macy oli erittäin suosittu kiltin tytön tapainen rooli joka taisteli omia demonejaan vastaan (kuten alkoholismia) ja hänen ja Thorne Forresterin on/off-suhde kuului sarjan vakiojuoniin vuosikausien ajan. Macy harrasti myös laulamista, aivan kuten Bobbiekin, joka on levyttänyt laulujaan ja laulanut mm. Euroopassa vieraillessaan. Pitäessään Macyn roolista taukoa, Eakes juonsi ohjelmaa kantrimusiikista musiikkitelevisiolle. Vuonna 2003 Macy kirjoitettiin jo toisen kerran pois sarjasta ja sen jälkeen Bobbie otti Krystal Carey Chandlerin roolin suositusta saippuasta All My Children. Bobbie on ollut neljästi ehdolla Soap Opera Digest Awardin saajaksi.

Eakes on myös näytellyt myös entisen vastanäyttelijän Jeff Trachtan (Thorne nro. 2) kanssa tuotoksissa Cinderella ja Love Letters. Hän ja Jeff ovat nykyäänkin läheisiä ystäviä. He ovat levyttäneet CD:n yhdessä nimeltä Bold and Beautiful Duets, joka oli suuri hitti Euroopassa.

Eakes on ollut naimisissa käsikirjoittaja/näyttelijä Davin Steenin kanssa heinäkuusta 1993 lähtien, he tapasivat näytelmätunneilla. Eakes on syntynyt 25. heinäkuuta 1961 eli samana päivänä kuin hänen entinen vastanäyttelijänsä Katherine Kelly Lang (Brooke Logan). Hänen suosikkinsa televisio-ohjelmista on Seinfeld.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]