Backlash (2001)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Backlash (2001) oli pay-per-view (PPV) showpainitapahtuma, jonka tuotti World Wrestling Federation (WWF). Seitsemän ottelun painitapahtuma järjestettiin 29. huhtikuuta 2001 Allstate Arenalla Rosemontissa, Illinoisissa, ja se oli kolmas Backlash-tapahtuma.

Pääotteluna oli tag team -ottelu WWF-mestaruudesta, WWF Intercontinental -mestaruudesta ja WWF Tag Team -mestaruudesta. Ottelemassa olivat The Power Trip eli Triple H ja Steve Austin sekä Brothers of Destruction eli The Undertaker ja Kane. Ajatuksena oli, jos The Power Trip selättää jommankumman BoD:ista, he voittavat WWF Tag Team -mestaruudet. Tällöin Brothers of Destructionin jäsen voisi voittaa mestaruuden riippuen siitä, kumman mestareista olisi selättänyt. Two Man Power Trip voitti kamppailun ja sen myötä WWF Tag Team -mestaruuden; Triple H säilytti Intercontinental-mestaruuden ja Steve Austin säilytti WWF-mestaruuden.

Tapahtumassa nähtiin myös viimeiseen mieheen -ottelu The Big Shown ja Shane McMahonin välillä. Neljäntenä otteluna nähtiin yli puolituntinen Ultimate Submission -kamppailu Kurt Anglen ja Chris Benoitin välillä.

Otteluiden tulokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Tulos Stipulaatiot Aika
Heat Jerry Lynn voitti Crash Hollyn (c) Tavallinen ottelu WWF Light Heavyweight -mestaruudesta 03:37
Heat Lita voitti Molly Hollyn Tavallinen ottelu 02:40
1 X-Factor (X-Pac, Justin Credible ja Albert) voitti Dudley Boyzit (Bubba Ray, D-Von ja Spike) Kuuden miehen tag team -ottelu 07:59
2 Rhyno (c) voitti Ravenin Hardcore-ottelu WWF Hardcore -mestaruudesta 08:10
3 William Regal voitti Chris Jerichon "Duchess of Queensberry -säännöt" -ottelu 12:11
4 Chris Benoit voitti Kurt Anglen Ultimate (Iron Man) Submission-ottelu 31:31
5 Shane McMahon voitti The Big Show'n Last Man Standing -ottelu 11:53
6 Matt Hardy (c) voitti Christianin ja Eddie Guerreron Triple Threat -ottelu WWF Euroopanmestaruudesta 06:52
7 The Two-Man Power Trip (WWF Mestari Steve Austin ja WWF Intercontinental Mestari Triple H) voitti Brothers of Destructionin (The Undertaker ja Kane (c) Tag team -ottelu WWF Intercontinental -mestaruudesta, WWF-mestaruudesta ja WWF Tag Team -mestaruudesta 27:11

Backlash-tapahtumien kronologi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]