Asian Kung-fu Generation

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yhtye esiintymässä vuonna 2011.

Asian Kung-fu Generation on japanilainen punkia ja muunneltua rockia soittava yhtye. Yhtyeen jäsenet ovat Gotō Masafumi (laulu, kitara), Kita Kensuke (kitara), Yamada Takahiro (basso) ja Ijichi Kiyoshi (rummut).

Asian Kung-fu Generation perustettiin vuonna 1996 ja se jatkaa yhä toimintaansa aktiivisesti. Julkaistuja albumeja ovat Hōkai amplifier (2003), Kimi Tsunagi Five M (2003), Sol-fa (2004), Fan Club (2006) ja kaksi uutta kappaletta, livetaltiointeja sekä aikaisempien singlejen B-puolien kappaleita sisältävä Feedback File (2006). Yhtye on myös julkaissut singlejä suosituista kappaleistaan, sekä tehnyt kaksi DVD:tä: Eizou Sakuhin-shou 1-maki ja Eizou Sakuhin-shou 2-maki. Yhtye on myös julkaissut NANO-MUGEN FESTIVAL ja NANO-MUGEN FESTIVAL 2-nimiset albumit, joiden tarkoituksena on tuoda esille indie-yhtyeitä. Kummallakin albumilla on yksi Asian Kung-Fu Generationin kappale (Fanclubillekin ilmestynyt Blackout sekä Jyuni Shinhou no Yukei) ja albumien loput kappaleet ovat yhtyeiltä, jotka olivat mukana esiintymässä Nano-Mugen Festivalissa.

Asian Kung-Fu Generation julkaisi uuden levynsä vuoden 2008 maaliskuussa. Albumi kantaa nimeä World, World, World ja sisältää mm. kappaleen After Dark. World, World, World albumilla Asian Kung-Fu Generation siirtyy koko ajan melodisempaan suuntaan.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä yhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.