Armageddon (2002)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Armageddon (2002) oli showpaini pay-per-view (PPV) tapahtuma, minkä tuotti World Wrestling Entertainment. Se pidettiin 15. joulukuuta, 2002 Office Depot Centerissä Sunrisessä, Floridassa. Tapahtumassa esiintyneet painijat ovat RAW ja SmackDown! brändeistä. Tapahtuma oli kolmas jokavuotinen Armageddon. Siellä pidettiin seitsemän ottelua.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Shawn Michaels kohtasi pitkäaikaisen ystävän Triple H:n Armageddonissa.

Pääfeudi RAW brändistä oli Shawn Michaelsin (mestari) ja Triple H:n (haastaja) välillä World Heavyweight Mestaruudesta. SummerSlamissa Shawn Michaels voitti Triple H:n brutaalisessa Unsanctioned Street Fight matsissa. Kolme kuukautta myöhemmin Survivor Seriesissä Michaels voitti Elimination Chamber matsin eliminoimalla viimeisenä Triple H:n ja Michaels julistettiin World Heavyweight Mestariksi. 25. marraskuuta RAW'ssa Shawn puolusti onnistuneesti mestaruuttaan Rob Van Damia vastaan, Triple H:n avustuksella. 2. joulukuuta RAW'ssa Triple H:sta tuli ykköshaastaja Michaelsin Maailman Mestaruuteen, voittamalla RVD:n. Seuraavan viikon RAW'ssa RAW'n General Manager Eric Bischoff ilmoitti, että HBK:n ja HHH:n välinen matsi tulisi olla "Three Stages of Hell" matsi. Hän ilmoitti myös mitkä matsit otteluun sisältää: ensimmäinen erä tulisi olla Street Fight, toinen erä tulisi olla Steel Cage, ja kolmas erä Ladder matsi.

Pääfeudi SmackDown! brändistä oli The Big Show'n (mestari) ja Kurt Anglen (haastaja) välillä WWE Mestaruudesta. Survivor Seriesissä The Big Show voitti Brock Lesnarin ja Show julistettiin uudeksi WWE Mestariksi. Lesnarille häviö oli hänen ensimmäinen WWE:ssä. 5. joulukuuta SmackDown!:ssa Angle voitti Edgen, Chris Benoitin ja Eddie Guerreron Fatal 4-Way matsissa ja hänestä tuli ykköshaastaja WWE Mestaruuteen Armageddonissa. Juuri kun matsi päättyi Big Show ja Paul Heyman tulivat kehään ja Show iski chokeslamin Anglelle terästuolille.

Matsit ja tulokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Tulos Stipulaatiot Aika
Heat Jeff Hardy voitti D'Lo Brownin Tavallinen matsi 04:56
1 Booker T ja Goldust voittivat Lance Stormin ja William Regalin, The Dudley Boyzit (Bubba Ray ja D-Von), ja Chris Jerichon ja Christianin (c) Fatal 4-Way Elimination matsi World Tag Team Mestaruudesta 16:44
2 Edge voitti A-Trainin diskauksella Tavallinen matsi 07:13
3 Chris Benoit voitti Eddie Guerreron Tavallinen matsi 16:46
4 Batista (Ric Flairin kanssa) voitti Kanen Tavallinen matsi 06:38
5 Victoria (c) voitti Trish Stratusin ja Jacquelinen Triple Threat matsi WWE Women's Championshipista 04:27
6 Kurt Angle voitti The Big Show'n (c) (Paul Heymanin kanssa) Tavallinen matsi WWE Mestaruudesta 12:36
7 Triple H voitti Shawn Michaelsin (c) Three Stages of Hell matsi World Heavyweight Mestaruudesta 35:30

Armageddon kronologia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]