Antro Säilä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Antro Säilä

Antro Säilä (29. maaliskuuta 1963) on Suomen Pakkausyhdistys ry:n toimitusjohtaja. Koulutukseltaan hän on metsänhoitaja, M.Sc. (Forestry).

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Antro Säilä aloitti uransa vuonna 1989 Yhtyneet Paperitehtaat Oy:ssä, jossa hän toimi Simpeleen kartonkitehtaan apulaismyyntipäällikkönä. Simpeleeltä hän muutti Ranskaan kesällä 1992 Schauman S.A. Bihorelin eli Ranskan Kymmene Oyj:n palvelukseen tittelillä Chef des ventes. Muutto takaisin Suomeen koitti keväällä 1996 kun Säilä aloitti UPM-Kymmene Oyj:n vaneriliiketoiminnan tuotepäällikkönä. Myöhemmin hän jatkoi Business Managerina samassa liiketoimintayksikössä. UPM Kymmene Oyj:n Puutuotetoimialan tutkimus- ja kehitysjohtajana Antro Säilä toimi vuodet 2003-2007 ja saman yhtiön vaneriliiketoiminnan tutkimus-ja kehitysjohtajana 2007-2008. UPM Kymmenestä hän siirtyi Metsäteollisuus ry:hyn.

Metsäteollisuus ry:n liiketoiminta- ja innovaatioyksikön johtajana Säilä toimi 1.4.2008-31.12.2014, jossa hänen vastuulleen kuului metsäteollisuuden kilpailukykyyn, liiketoiminnan sektoreihin ja standardisointiin sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioympäristöön liittyneet kysymykset.

Suomen Pakkausyhdistys ry:n toimitusjohtajana Antro Säilä aloitti 1.1.2015. Hän toimii myös yhdistyksen julkaiseman Pakkaus-lehden päätoimittajana.

Luottamustoimet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vaimo: lastenlääkäri Hanna Säilä, kolme lasta, harrastukset: Golf (tasoitus 9.7)

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]