Adriana Lima

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Adriana Lima
Henkilötiedot
Syntynyt12. kesäkuuta 1981 (ikä 43)
Salvador, Bahia
Malli
Pituus 178 cm
Aiheesta muualla
www.adrianalima.com

Adriana Francesca Lima (s. 12. kesäkuuta 1981 Salvador, Bahia) on brasilialainen huippumalli. Hänet tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Victoria's Secretin kanssa. Lima on 178 cm pitkä.

13-vuotiaana Lima "löydettiin" ostoskeskuksesta ja kaksi vuotta myöhemmin hän osallistui Ford Supermodel -mallikilpailuun, jossa hän sijoittui lopulta toiseksi. Hän sai sopimuksensa Fordin kanssa ja muutti New York Cityyn, Yhdysvaltoihin. Uransa alkuvaiheessa Lima esiintyi lähinnä lehdissä, muun muassa Voguessa ja Marie Clairessa. Hänen läpimurtonsa oli vaatemerkki Vassaretten kanssa tehty mainoskampanja. Lima on sen jälkeen tehnyt töitä muun muassa meikkiyhtiö Maybellinelle, Victoria's Secretille ja Mossimolle. Vuonna 2007 hän oli kolmanneksi suuripalkkaisin malli Gisele Bündchenin ja Kate Mossin jälkeen.

Yksityiselämä

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Adriana Lima on ollut naimisissa serbialaisen koripalloilija Marko Jarić kanssa. Pari vihittiin 14. helmikuuta 2009. Toukokuussa 2009 Lima ilmoitti odottavansa esikoistaan aviomiehensä kanssa.[1] Heillä on kaksi tytärtä, Valentina Lima Jarić (s. 15. marraskuuta 2009)[2] ja Sienna (s. 12. syyskuuta 2012).[3] Toukokuussa 2014 Lima ja Jaric ilmoittivat eroavansa.[4]

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]