Adore You

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Adore You”
Miley Cyrus
Singlen ”Adore You” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Bangerz
 Julkaistu 17. joulukuuta 2013
 Tyylilaji pop
 Kesto 04.38
 Levy-yhtiö RCA Records
Miley Cyrusin muut singlet
Wrecking Ball
2013
”Adore You”
2013
””

"Adore You" on yhdysvaltalaisen artistin Miley Cyruksen single. Kappale on kolmas single Cyruksen neljänneltä studioalbumilta Bangerz (2013).[1] Kappale virallistettiin singleksi 17. joulukuuta 2013 ja sen musiikkivideo julkaistiin 26. joulukuuta 2013. Levy-yhtiönä toimi, samoin kuin kolmannella singlelläkin, RCA Records. Kappale on saanut pääasiassa hyvää palautetta: kriitikoet kehuivat muun muassa Cyruksen vokaaleita singellä.

Julkaisuhistoriaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

18. joulukuuta 2013 Cyrus julkaisi kyseisen singlen kansikuvan hänen Instagram -ja Twitter-käyttäjillään. Kansikuvassa näkyy vain puolet Cyruksen kasvoista, mutta pääkuvassa ovat Cyruksen edessä olevat ruusut.[1] Ruusujen yläpuolella ja Cyrusin kasvojen vasemmalla puolella lukee singlen nimi, "Adore You." Kansikuva on hyvin erilainen verrattuna Cyruksen edellisiin kansikuviin, mutta kansikuvaa on verrattu Cyruksen entistä enemmän provosoivaan julkiseen kuvaan.[2]

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

"Adore You" sai pääasiassa hyvää palautetta kriitikoilta, jotka kehuivat muun muassa kappaleen tuotantoa ylipäätään ja Cyrusin vokaaliosaamista. Nick Catucci Entertainment Weeklyltä kehui Cyrusin monipuolista ja vaihtelevaa äänenkäyttöä hellästä raskaaseen.[3] Los Angeles Timesin Kitty Empire The Guardianilta oli sitä mieltä, että "Adore You" on yksi "vähiten showmainen ja parhaiten onnistuneista kappaleista" koko albumilta.[4] Jon Dolan Rolling Stone -lehdestä kutsui singleä "hyvin kauniiksi albumin avajaiskappaleeksi".[5] Slant Magazinen Kyle Fowle arvosti "tasapainoa haavoittuvaisuuden ja rohkeuden välillä".[6] Vaikka vastaanotto oli kriitikoiden silmissä pääasiassa positiivinen, sai single myös muita arvosteluja. Evan Sawdey PopMattersilta tunsi, että kappale "ei sisältänyt minkäänlaista muutosta ja oli hyvin mitäänsanomaton."[7]

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Singlen "Adore You" musiikkivideo julkaistiin 26. joulukuuta 2013 VEVOssa.[8] Musiikkivideossa Cyrus makaa sängyllä lakanan alla sekä kylpyammeessa ja kuva vaihtelee yö -ja päivävision välillä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Miley Cyrus reveals demure 'Adore You' cover art for third 'Bangerz' single [PHOTO] Music Times. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  2. Miley Cyrus Plays Coy Behind A Bouquet Of Roses In Her Shockingly Demure ‘Adore You’ Cover Art MTV. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  3. MUSIC REVIEW: Bangerz (2013)- Miley Cyrus Entertainment Weekly. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  4. Miley Cyrus: Bangerz – review The Guardian. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  5. Bangerz – review Rolling Stone. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  6. Bangerz – album review Slant Magazine. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  7. Miley Cyrus: Bangerz PopMatters. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  8. Miley Cyrus' 'Adore You' Video Leaks Ahead Of Official Release Huffington Post. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)