Adore You

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Adore You”
Miley Cyrus
Singlen ”Adore You” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Bangerz
 Julkaistu 17. joulukuuta 2013
 Tyylilaji pop
 Kesto 04.38
 Levy-yhtiö RCA Records
Miley Cyrusin muut singlet
Wrecking Ball
2013
”Adore You”
2013

"Adore You" on yhdysvaltalaisen artistin Miley Cyruksen single. Kappale on kolmas single Cyruksen neljänneltä studioalbumilta Bangerz (2013).[1] Kappale virallistettiin singleksi 17. joulukuuta 2013 ja sen musiikkivideo julkaistiin 26. joulukuuta 2013. Levy-yhtiönä toimi, samoin kuin kolmannella singlelläkin, RCA Records. Kappale on saanut pääasiassa hyvää palautetta: kriitikoet kehuivat muun muassa Cyruksen vokaaleita singellä.

Julkaisuhistoriaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

18. joulukuuta 2013 Cyrus julkaisi kyseisen singlen kansikuvan hänen Instagram -ja Twitter-käyttäjillään. Kansikuvassa näkyy vain puolet Cyruksen kasvoista, mutta pääkuvassa ovat Cyruksen edessä olevat ruusut.[1] Ruusujen yläpuolella ja Cyrusin kasvojen vasemmalla puolella lukee singlen nimi, "Adore You." Kansikuva on hyvin erilainen verrattuna Cyruksen edellisiin kansikuviin, mutta kansikuvaa on verrattu Cyruksen entistä enemmän provosoivaan julkiseen kuvaan.[2]

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

"Adore You" sai pääasiassa hyvää palautetta kriitikoilta, jotka kehuivat muun muassa kappaleen tuotantoa ylipäätään ja Cyrusin vokaaliosaamista. Nick Catucci Entertainment Weeklyltä kehui Cyrusin monipuolista ja vaihtelevaa äänenkäyttöä hellästä raskaaseen.[3] Los Angeles Timesin Kitty Empire The Guardianilta oli sitä mieltä, että "Adore You" on yksi "vähiten showmainen ja parhaiten onnistuneista kappaleista" koko albumilta.[4] Jon Dolan Rolling Stone -lehdestä kutsui singleä "hyvin kauniiksi albumin avajaiskappaleeksi".[5] Slant Magazinen Kyle Fowle arvosti "tasapainoa haavoittuvaisuuden ja rohkeuden välillä".[6] Vaikka vastaanotto oli kriitikoiden silmissä pääasiassa positiivinen, sai single myös muita arvosteluja. Evan Sawdey PopMattersilta tunsi, että kappale "ei sisältänyt minkäänlaista muutosta ja oli hyvin mitäänsanomaton."[7]

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Singlen "Adore You" musiikkivideo julkaistiin 26. joulukuuta 2013 VEVOssa.[8] Musiikkivideossa Cyrus makaa sängyllä lakanan alla sekä kylpyammeessa ja kuva vaihtelee yö -ja päivävision välillä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Miley Cyrus reveals demure 'Adore You' cover art for third 'Bangerz' single [PHOTO] Music Times. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  2. Miley Cyrus Plays Coy Behind A Bouquet Of Roses In Her Shockingly Demure ‘Adore You’ Cover Art MTV. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  3. MUSIC REVIEW: Bangerz (2013)- Miley Cyrus Entertainment Weekly. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  4. Miley Cyrus: Bangerz – review The Guardian. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  5. Bangerz – review Rolling Stone. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  6. Bangerz – album review Slant Magazine. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  7. Miley Cyrus: Bangerz PopMatters. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)
  8. Miley Cyrus' 'Adore You' Video Leaks Ahead Of Official Release Huffington Post. Viitattu 1.1.2014. (englanniksi)