Aaron North

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aaron North

Aaron Wright North (s. 22. maaliskuuta 1979) on punkyhtye Icarus Linen entinen kitaristi ja Nine Inch Nailsin kiertuekitaristi With Teeth -kiertueella 2005-2006. North myös laulaa taustalauluja. Hän esiintyy Nine Inch Nailsin musiikkivideoilla The Hand That Feeds ja Survivalism sekä Beside You In Time-live-DVD:llä.

North on lavalla erittäin energinen esiintyjä. Hänellä on tapana juosta ympäriinsä, rikkoa soittimia ja heilua kitaransa kanssa. North soittaa Hagströmin kitaroita.

North on kertonut olleensa nuorena Nine Inch Nails -fani. Lapsena hän kuunteli isänsä Beatles-albumeita ja katseli televisiota, mikä sai hänet valitsemaan kitaran soittimekseen[1]. Teini-iässä North löysi hardcore punk -yhtye Black Flagin, jolla on ollut suuri vaikutus hänen soiton opettelulleen. North on täysin itseoppinut kitaristi.[1]

Northilla on aina punainen huivi housujensa oikeassa takataskussa, joka on osa niin sanottua huivikoodia. Huivikoodi on homoseksuaalien tapa ilmaista seksuaalisia mieltymyksiään, jotka selviävät huivin väristä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Nine Inch Nails. Total Guitar, toukokuu 2007, nro 163, s. 57. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]