Not Gonna Get Us

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Not Gonna Get Us”
t.A.T.u.
Singlen tiedot
 Albumilta 200 km/h in the Wrong Lane
 Nauhoitettu  2002
 Julkaistu 5. toukokuuta 2003
 Formaatti CD-single, kasettisingle
 Tuottaja(t) Trevor Horn
 Tyylilaji Eurodance, breakbeat, jungle[1]
 Kesto 04.22 (albumiversio)
3.29 (radioversio 1)
3.19 (radioversio 2)
 Levy-yhtiö Universal, Interscope
t.A.T.u.:n muut singlet
All the Things She Said
2002
”Not Gonna Get Us”
2003
Ne Ver, Ne Boysia
2003

Not Gonna Get Us (Нас Не Догонят) on venäläisen laulajakaksikko t.A.T.u.:n kappale heidän 200 km/h in the Wrong Lane-studioalbumilta. Kappaleen sanoittivat Elena Kiper, Ivan Shapovalov, Valeriy Polienko ja Sergio Galoyan, sekä tuotti Trevor Horn. Kappale on mukana myös duon The Best-kokoelma-albumilla. Kappaleen julkaisi Interscope Records albumin toisena singlenä 5. toukokuuta 2003.

"Not Gonna Get Us" sai arvostelijoilta vaihtelevia vastaanottoja ristiriitaisista positiivisiin, kehuen tuotantoa sekä kappaleen erottuvaisuutta, mutta jotkut kriitikot eivät pitäneet kappaleen sanoituksista. Kappale oli maailmanlaajuisesti kaupallinen menestys, päästen monissa maissa kymmenen parhaan joukkoon, kuten esimerkiksi Suomessa, Italiassa, Itävallassa, Ruotsissa, Belgiassa, Irlannissa, ja Britanniassa. Kappale pääsi myös Yhdysvaltain Hot Dance Club Songs-listan kärkeen, joka oli yhtyeen ainoa Yhdysvaltain listoilla kärkeen päässyt kappale.

Kappaleelle on kuvattu myös musiikkivideo, joka alkaa siitä kun tytöistä otetaan rikolliskuvat, kunnes he pakenevat kuorma-autoon, jolla he ajavat lumisten maisemien halki Siperiaan. Videon kuvasi Ivan Shapovalov, joka on myös videolla cameo-roolissa esittämässä rakennusmiestä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja vieraskielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Not Gonna Get Us
Tämä musiikkisingleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.