Mini Racing Online

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

MiniRacingOnline on ilmainen peli, jonka on suunnitellut Vicente Mas Morant, alias "Kotai", vuonna 2003, pääasiassa Formula 1 -ajopelinä. Pelin innoittamana oli nopeustestiselvennä Circuit Ricardo Tormossa.

Autot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

On olemassa useita ajoneuvoja, joista osa voidaan ladata MRO:nselvennä verkkosivuilta. Nämä autot vaihtelevat NASCARista Formula 1: een. Pelin mukana tulee F1-autopakkaus ja MRO F1 -auto. Omia ajoneuvoja voi luoda kuvankäsittelyohjelmalla (Adobe Photoshop, GIMP jne.). Autojen mukana tulee SKINSselvennä, jotka määrittävät AI-tekniikan autojen käyttäytymiselle ja ominaisuuksille, jotka tämäselvennä voidaan myös luoda ja kutenselvennä autoja, ennen kuin ne voidaan ladata Nettisivuselvennä.

Piiritselvennä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaikkia raitojaselvennä järjestääselvennä 6 kappaletta. Ne ovat General, F1 (Formula 1), Micro, Karting, NASCAR ja Rally. Jokainen sijoitus selittää itsensä, mutta aikaisemmista kysymyksistä on puhuttu, mikä on yleinen ja mikrorata. Yleinen sijoitus on sijoitus, jolla on kaikki kappaleet, jotka eivät sovi muihin riveihin. Mikroraidat ovat kappaleita, joita useimmat ihmiset käyttävät paikallisiin [moninpeli] soittoihin. Kappaleita voidaan luoda myös ulkoisilla kuvankäsittelyohjelmilla, ja pelin sisäisen "Track Editorin" avulla voi käyttää erilaista maafysiikkaa, kuten mutaa, hiekkaa ja tietysti asfalttia.

Ominaisuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Miniracingonlinella on monia versioita ja ominaisuuksia. Suurimpaan osaan näistä ominaisuuksista vaikuttavat voimakkaasti Formula 1 -säännöt ja kaikki vuosien aikana tapahtuvat sääntömuutokset. Esimerkiksi pelissä on KERS (Kinetic Energy Recovery System) -ominaisuus kaikille F1-autoille, koska KERS esiteltiin Formula 1 -mestaruuden kaudella 2009. Muita pelin ominaisuuksia ovat karsinta, harjoittelu, kilpailu ja aika-ajotila. Uusimpiin versioihin kuuluu DRS (Drag reduction system). Miniracingonline koostuu myös paikallisesta moninpelistä ja online-moninpelistä.

Paikallinen Moninpeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Profiileja luomalla voi moninpelata paikallisesti yhdellä tietokoneella.

Globaali Moninpeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Globaalissa moninpelitilassa kilpailussa voi olla 2-32 kuljettajaa tai lentäjää kerralla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]