Luettelo vuosikymmenistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo eräistä länsimaiseen ajanlaskuun sisältyvistä vuosikymmenistä.

Vuosisata Vuosikymmen
1900-luku eaa. 1990 eaa. 1980 eaa. 1970 eaa. 1960 eaa. 1950 eaa. 1940 eaa. 1930 eaa. 1920 eaa. 1910 eaa. 1900 eaa.
1800-luku eaa. 1890 eaa. 1880 eaa. 1870 eaa. 1860 eaa. 1850 eaa. 1840 eaa. 1830 eaa. 1820 eaa. 1810 eaa. 1800 eaa.
1700-luku eaa. 1790 eaa. 1780 eaa. 1770 eaa. 1760 eaa. 1750 eaa. 1740 eaa. 1730 eaa. 1720 eaa. 1710 eaa. 1700 eaa.
1600-luku eaa. 1690 eaa. 1680 eaa. 1670 eaa. 1660 eaa. 1650 eaa. 1640 eaa. 1630 eaa. 1620 eaa. 1610 eaa. 1600 eaa.
1500-luku eaa. 1590 eaa. 1580 eaa. 1570 eaa. 1560 eaa. 1550 eaa. 1540 eaa. 1530 eaa. 1520 eaa. 1510 eaa. 1500 eaa.
1400-luku eaa. 1490 eaa. 1480 eaa. 1470 eaa. 1460 eaa. 1450 eaa. 1440 eaa. 1430 eaa. 1420 eaa. 1410 eaa. 1400 eaa.
1300-luku eaa. 1390 eaa. 1380 eaa. 1370 eaa. 1360 eaa. 1350 eaa. 1340 eaa. 1330 eaa. 1320 eaa. 1310 eaa. 1300 eaa.
1200-luku eaa. 1290 eaa. 1280 eaa. 1270 eaa. 1260 eaa. 1250 eaa. 1240 eaa. 1230 eaa. 1220 eaa. 1210 eaa. 1200 eaa.
1100-luku eaa. 1190 eaa. 1180 eaa. 1170 eaa. 1160 eaa. 1150 eaa. 1140 eaa. 1130 eaa. 1120 eaa. 1110 eaa. 1100 eaa.
1000-luku eaa. 1090 eaa. 1080 eaa. 1070 eaa. 1060 eaa. 1050 eaa. 1040 eaa. 1030 eaa. 1020 eaa. 1010 eaa. 1000 eaa.
900-luku eaa. 990 eaa. 980 eaa. 970 eaa. 960 eaa. 950 eaa. 940 eaa. 930 eaa. 920 eaa. 910 eaa. 900 eaa.
800-luku eaa. 890 eaa. 880 eaa. 870 eaa. 860 eaa. 850 eaa. 840 eaa. 830 eaa. 820 eaa. 810 eaa. 800 eaa.
700-luku eaa. 790 eaa. 780 eaa. 770 eaa. 760 eaa. 750 eaa. 740 eaa. 730 eaa. 720 eaa. 710 eaa. 700 eaa.
600-luku eaa. 690 eaa. 680 eaa. 670 eaa. 660 eaa. 650 eaa. 640 eaa. 630 eaa. 620 eaa. 610 eaa. 600 eaa.
500-luku eaa. 590 eaa. 580 eaa. 570 eaa. 560 eaa. 550 eaa. 540 eaa. 530 eaa. 520 eaa. 510 eaa. 500 eaa.
400-luku eaa. 490 eaa. 480 eaa. 470 eaa. 460 eaa. 450 eaa. 440 eaa. 430 eaa. 420 eaa. 410 eaa. 400 eaa.
300-luku eaa. 390 eaa. 380 eaa. 370 eaa. 360 eaa. 350 eaa. 340 eaa. 330 eaa. 320 eaa. 310 eaa. 300 eaa.
200-luku eaa. 290 eaa. 280 eaa. 270 eaa. 260 eaa. 250 eaa. 240 eaa. 230 eaa. 220 eaa. 210 eaa. 200 eaa.
100-luku eaa. 190 eaa. 180 eaa. 170 eaa. 160 eaa. 150 eaa. 140 eaa. 130 eaa. 120 eaa. 110 eaa. 100 eaa.
ensimmäinen vuosisata eaa. 90 eaa. 80 eaa. 70 eaa. 60 eaa. 50 eaa. 40 eaa. 30 eaa. 20 eaa. 10 eaa. 0 eaa.
ensimmäinen vuosisata 10 20 30 40 50 60 70 80 90
100-luku 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190
200-luku 200 210 220 230 240 250 260 270 280 290
300-luku 300 310 320 330 340 350 360 370 380 390
400-luku 400 410 420 430 440 450 460 470 480 490
500-luku 500 510 520 530 540 550 560 570 580 590
600-luku 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690
700-luku 700 710 720 730 740 750 760 770 780 790
800-luku 800 810 820 830 840 850 860 870 880 890
900-luku 900 910 920 930 940 950 960 970 980 990
1000-luku 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090
1100-luku 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190
1200-luku 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290
1300-luku 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390
1400-luku 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490
1500-luku 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590
1600-luku 1600 1610 1620 1630 1640 1650 1660 1670 1680 1690
1700-luku 1700 1710 1720 1730 1740 1750 1760 1770 1780 1790
1800-luku 1800 1810 1820 1830 1840 1850 1860 1870 1880 1890
1900-luku 1900 1910 1920 1930 1940 1950 1960 1970 1980 1990
2000-luku 2000 2010 2020 2030 2040 2050 2060 2070 2080 2090