Luettelo sarjan The Angry Video Game Nerd jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo The Angry Video Game Nerd -sarjan jaksoista.

2004/2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd pelaamassa raamattuaiheisia videopelejä joulun spesiaalijaksossa: "Bible games".
# Nimi Kesto Esityspäivä
1. - 101 Castlevania 2: Simon's Quest 09:25 7. toukokuuta 2004
2. - 102 Dr. Jekyll and Mr. Hyde 06:28 15. toukokuuta 2004
3. - 103 The Karate Kid 04:29 8. huhtikuuta 2006
4. - 104 Roger Rabbit 03:46 24. huhtikuuta 2006
5. - 105 Teenage Mutant Ninja Turtles 07:03 21. kesäkuuta 2006
6. - 106 Back to the Future 06:42 21. heinäkuuta 2006
7. - 107 McKids 07:07 25. elokuuta 2006
8. - 108 Wally Bear and the No Gang 03:46 8. syyskuuta 2006
9. - 109 Master Chu and Drunkard Hu 04:19 8. syyskuuta 2006
10. - 110 Top Gun 07:34 15. syyskuuta 2006
11. - 111 Double Dragon III 04:09 22. syyskuuta 2006
12. - 112 Friday the 13th 12:20 13. lokakuuta 2006
13. - 113 A Nightmare on Elm Street 13:27 13. lokakuuta 2006
14. - 114 The Power Glove 12:26 31. lokakuuta 2006
15. - 115 Chronologically Confused About Sequel Titles 11:33 15. marraskuuta 2006
16. - 116 Rocky 09:45 14. joulukuuta 2006
17. - 117 Bible Games 21:28 20. joulukuuta 2006

2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd säikähtäessään videopeliä "Halloween"-spesiaalijaksossa.
# Nimi Kesto Esityspäivä
18. - 201 Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Part 1 11:55 25. tammikuuta 2007
19. - 202 Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Part 2 10:58 25. tammikuuta 2007
20. - 203 Atari 5200 10:33 13. helmikuuta 2007
21. - 204 Ghostbusters] 17:14 27. helmikuuta 2007
22. - 205 Ghostbusters: Follow-Up 11:23 27. helmikuuta 2007
23. - 206 Ghostbusters: Conclusion 12:59 3. huhtikuuta 2007
24. - 207 Spider-Man 10:28 17. huhtikuuta 2007
25. - 208 Sega CD 13:17 2. toukokuuta 2007
26. - 209 Sega 32X 09:04 15. toukokuuta 2007
27. - 210 Silver Surfer 11:19 5. kesäkuuta 2007
28. - 211 Die Hard 08:56 19. kesäkuuta 2007
29. - 212 Independence Day 06:11 4. heinäkuuta 2007
30. - 213 The Simpsons Double Feature 13:08 17. heinäkuuta 2007
31. - 214 Bugs Bunny's Birthday Blowout 08:44 7. elokuuta 2007
32. - 215 Atari Porn 10:03 22. elokuuta 2007
33. - 216 Nintendo Power 14:44 4. syyskuuta 2007
34. - 217 Fester's Quest 09:24 8. syyskuuta 2007
35. - 218 The Texas Chainsaw Massacre 12:45 10. lokakuuta 2007
36. - 219 Halloween 16:07 31. lokakuuta 2007
37. - 220 Dragon's Lair 09:23 20. marraskuuta 2007
38. - 221 An Angry Nerd Christmas Carol: Part 1 05:53 18. joulukuuta 2007
39. - 222 An Angry Nerd Christmas Carol: Part 2 09:46 24. joulukuuta 2007

2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Angry Video Game Nerd esittelemässä Superman 64 -videopeliä jaksossa "Superman 64".
# Nimi Kesto Esityspäivä
40. - 301 Chronologically Confused About Zelda 18:55 8. tammikuuta 2008
41. - 302 Rambo 13:13 22. tammikuuta 2008
42. - 303 Virtual Boy 15:05 19. helmikuuta 2008
43. - 304 The Wizard of Oz 11:32 4. maaliskuuta 2008
44. - 305 Double Vision: Part 1 10:02 25. maaliskuuta 2008
45. - 306 Double Vision: Part 2 08:23 8. huhtikuuta 2008
46. - 307 Super Mario Brothers 3 and 'The Wizard' 17:18 22. huhtikuuta 2008
47. - 308 NES Accessories 13:50 14. toukokuuta 2008
48. - 309 Indiana Jones Trilogy 17:26 21. toukokuuta 2008
49. - 310 Star Trek 10:45 11. kesäkuuta 2008
50. - 311 Superman 11:45 26. kesäkuuta 2008
51. - 312 Superman 64 10:36 8. heinäkuuta 2008
52. - 313 Batman: Part 1 11:44 22. heinäkuuta 2008
53. - 314 Batman: Part 2 09:42 11. elokuuta 2008
54. - 315 Deadly Towers 08:20 19. elokuuta 2008
55. - 316 Battletoads 07:52 3. syyskuuta 2008
56. - 317 Dick Tracy 14:04 16. syyskuuta 2008
57. - 318 Dracula 11:57 15. lokakuuta 2008
58. - 319 Frankenstein 14:08 29. lokakuuta 2008
59. - 320 CD-i Part I 07:57 12. marraskuuta 2008
60. - 321 CD-i Part II 12:35 26. marraskuuta 2008
61. - 322 CD-i Part III 14:15 9. joulukuuta 2008
62. - 323 Bible Games: Part 2 17:00 23. joulukuuta 2008

2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
63. - 401 Michael Jackson's Moonwalker 10:04 7. tammikuuta 2009
64. - 402 Milon's Secret Castle 11:33 27. tammikuuta 2009
65. - 403 Atari Jaguar Part I 8:23 16. maaliskuuta 2009
66. - 404 Atari Jaguar Part II 14:21 25. maaliskuuta 2009
67. - 405 Metal Gear 13:17 8. huhtikuuta 2009
68. - 406 Magnavox Odyssey 10:58 21. huhtikuuta 2009
69. - 407 X-Men 14:11 6. toukokuuta 2009
70. - 408 Terminator 14:54 20. toukokuuta 2009
71. - 409 Terminator 2 13:25 2. kesäkuuta 2009
72. - 410 Transformers 12:43 17. kesäkuuta 2009
73. - 411 Mario Is Missing 9:30 1. heinäkuuta 2009
74. - 412 Plumbers Don’t Wear Ties 20:38 21. heinäkuuta 2009
75. - 413 Bug`s Bunny Crazy Castle 16:58 5. elokuuta 2009
76. - 414 Super Pitfall! 11:06 20. elokuuta 2009
77. - 415 Godzilla 15:46 4. syyskuuta 2009
78. - 416 Wayne's World 12:15 24. syyskuuta 2009
79. - 417 Castlevania:Part 1 10:08 8. lokakuuta 2009
80. - 418 Castlevania:Part 2 12:47 21. lokakuuta 2009
81. - 419 Castlevania:Part 3 12:52 5. marraskuuta 2009
82. - 420 Castlevania:Part 4 9:48 19. marraskuuta 2009
83. - 421 Little Red Hood 14:54 4. joulukuuta 2009
84. - 422 Winter Games 10:28 24. joulukuuta 2009

2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
85. - 501 Street Fighter 2010 17:56 6. tammikuuta 2010
86. - 502 HydLide 10:58 20. tammikuuta 2010
87. - 503 Ninja Gaiden 15:40 4. helmikuuta 2010
88. - 504 Swordquest 9:12 18. helmikuuta 2010
89. - 505 Pong Consoles 12:00 6. maaliskuuta 2010
90. - 506 Action 52 26:50 30. huhtikuuta 2010
91. - 507 Cheetahmen 20:25 10. kesäkuuta 2010
92. - 508 Game Glitches 16:07 8. heinäkuuta 2010
93. - 509 Zelda II 15:07 5. elokuuta 2010
94. - 510 Nintendo Days Re-Revisited 23:03 3. syyskuuta 2010
95. - 511 Dr. Jekyll and Mr. Hyde Re-Revisited 16:40 7. lokakuuta 2010
96. - 512 Lester the Unlikely 10:44 4. marraskuuta 2010
97. - 513 How The Nerd Stole Christmas 12:07 8. joulukuuta 2010

2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
98. - 601 Day Dreamin' Davey 14:00 6. tammikuuta 2011
99. - 602 Star Wars 22:28 3. helmikuuta 2011
100. - 603 R.O.B the Robot 18:52 3. maaliskuuta 2011
101. - 604 Spielberg Games 21:18 6. huhtikuuta 2011
102. - 605 The Making of The Angry Video Game Nerd (Aka. barbie episode) 35:05 6. heinäkuuta 2011
103. - 606 Kid Kool 8:14 3. elokuuta 2011
104. - 607 Nintendo World Championships 17:02 26. elokuuta 2011
105. - 608 Dark Castle 12:07 6. lokakuuta 2011
106. - 610 Bible Games III 14:14 7. joulukuuta 2011

2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
107. - 601 Schwarzenegger Games 22:26 23. heinäkuuta 2012
108. - 601 Ghost N,Goblins 17:46 22. lokakuuta 2012
109. - 601 Atari Sports 12:42 17. joulukuuta 2012

2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Kesto Esityspäivä
110. - 601 Ikari Warriors 20:38 6. maaliskuuta 2013
111. - 601 Toxic Crusaders 14:41 30. huhtikuuta 2013
112. - 601 Bill & Ted's Excellent Adventure 17:51 30. kesäkuuta 2013