Keskustelu:Porvoonväylä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yhdistämisestä[muokkaa wikitekstiä]

Eikö tämä artikkeli pitäisi yhdistää juttuun valtatie 7? --Aulis Eskola 5. lokakuuta 2006 kello 22.27 (UTC)

Minusta kyllä ja samoin joutaisi yhdistämään myös artikkelit Lahdenväylä, Tuusulanväylä, Länsiväylä, Itäväylä ja Turun ohikulkutie asianomaisen valta-, kanta- tai seututieartikkelin kanssa. Perusteluja:
  • Vaikka Porvoonväylä ei toki olekaan sama asia kuin valtatie 7, suurin osa artikkelin tiedoista on täysin päällekkäisiä valtatie 7 -artikkelin kanssa ja loputkin tiedot ovat helposti sisällytettävissä siihen.
  • Päällekkäisten tietojen ylläpito ja synkronointi vievät kohtuuttomasti vaivaa. (Tämä pätee erityisesti liittymätaulukoihin, joita tällä hetkellä on kolmessa artikkelissa: Valtatie 7, Porvoonväylä ja E18.)
  • Artikkeli valtatie 7 eivätkä tieartikkelit ylipäätäänkään ole niin suuria, että niitä (vielä) olisi tarpeen jakaa pienempiin osiin.
Apalsola 29. heinäkuuta 2007 kello 00.00 (UTC)
Lisäyksenä vielä, että Hämeenlinnanväylän ja Turunväylän kohdalla yhdistäminen on jo tehty (tai niillä ei ole koskaan omaa artikkeliaan ollutkaan). – Apalsola 29. heinäkuuta 2007 kello 00.05 (UTC)
Mielestäni hieno artikkelisarja pääkaupunkiseudun väylistä pitäisi säilyttää. Kaikki päällekkäinen tieto voitaisiin poistaa valtatieartikkeleista ja käyttää niissä pääartikkeli-mallinetta ja sillä viitata pk-seudun artikkeliin ja siellä olevaan tietoon. --Migro 30. heinäkuuta 2007 kello 13.04 (UTC)
Minusta taas valtatieartikkeleita ei pitäisi lähteä pilkkomaan niin kauan, kun ne eivät paisu mammuttimaisiksi. Jos pilkkomisen tielle lähdetään, ollaan pian tilanteessa, jossa valtatieartikkeli on vain kokoelma pääartikkeli-mallineita eikä tiestä kokonaisuutena ole tietoa missään. Lisäksi pääkaupunkiseudun väyläartikkelien hienoudesta uskaltaisin olla eri mieltä; mielestäni ne eivät nykyisellään ole mitenkään erityisen tasokkaita. (Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö niistä voisi sellaisia kehittyä.) – Apalsola 30. heinäkuuta 2007 kello 15.53 (UTC)