Inevitable

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Inevitable”
Shakira
Singlen ”Inevitable” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta ¿Dónde están los ladrones?
 Äänitetty  1997, Crescent Moon Studios
 Julkaistu 15. joulukuuta 1998
 Tuottaja(t) Shakira, Luis Fernando Ochoa
 Tyylilaji Rock
 Kesto 03.16
 Levy-yhtiö Sony Latin
Shakira muut singlet

1998
”Inevitable”
1998
No Creo
1999

"Inevitable" (suomeksi: väistämätön) on kolumbialaissyntyisen laulajan Shakira kirjoittama ja esittämä latinalaisen rockin kappale, joka julkaistiin kolmantena singlenä hänen 1998 monta kertaa platinaa sertifioidulta albumiltaan Dónde Están los Ladrones? .

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

"Inevitablen" videossa Shakira laulaa kappaleen yleisölle pyöreällä lavalla marraskuussa 1998. Video alkaa yleisön kynttilänvalojen hehkusta. Kappaleen edetessä strobe-valot loistavat Shakiraa ja hänen yhtyettään kohden. Videon loppupuolella kuplia ja konfettia putoaa ylhäältä, kappale hidastuu melkein a cappellaksi ja video päättyy Shakiran pitäessä mikrofonia päänsä yläpuolella.

Osaa tästä videosta käytettiin myös Pepsin mainostamiseen. Mainosversiossa yleisön ihmiset pitävät käsissään Pepsi-tölkkejä, jotka purskahtelevat auki kappaleen rytmin mukaan.

Englanninkielinen versio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleesta on tehty myös englanninkielinen versio, joka sitten suunniteltiin englanninkieliselle versiolle ¿Dónde Están los Ladrones? -albumista. Se on nimeltään "Inevitable (English)", ja Shakira esitti sen joissakin Yhdysvaltojen ohjelmissa, kuten The Rosie O'Donnell Show:ssa ja The ALMA Awards:issa, jälkimmäisessä yhdessä Melissa Etheridgen kanssa esitettynä. Suunnitelmat englanninkielisestä versiosta kuitenkin hylättiin, ja Shakira julkaisi sen sijaan Laundry Servicen .

Live-esitykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Shakira on esittänyt kappaleen Oral Fixation Tour -kiertueella kuoron kanssa. Lisäksi Live From Paris -DVD-levyllään Shakira muutti sanoitukset "y no entiendo de futbol" - "y ya entiendo de futbol" viitaten suhteisiinsa Gerard Piquéen.