Godfrey Gao

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Godfrey Gao
Henkilötiedot
Koko nimi Tsao Chih-Hsiang
Syntynyt22. syyskuuta 1984
Taipei, Taiwan
Kuollut27. marraskuuta 2019 (35 vuotta)
Ningbo, Zhejiang, Kiina
Ammatti näyttelijä, malli
Näyttelijä
Taiteilijanimet Gāo Yǐxiáng, Godfrey Tsao, Gao Yixiang, Kao Yi-hsiang
Aktiivisena 2004–2019
Aiheesta muualla
IMDb

Godfrey Gao (kiin.: 高以翔; pinyin: Gāo Yǐxiáng; 22. syyskuuta 198427. marraskuuta 2019) oli taiwanilais-kanadalainen malli ja näyttelijä.

Elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gao syntyi vuonna 1984. Hän asui Kanadassa, mutta oli syntynyt Taipeissa, Taiwanissa. Hän aloitti uransa elokuvien parissa vuonna 2007. Niiden lisäksi hän menestyi mallina ja oli ensimmäinen aasialainen malli, joka nähtiin luksusbrändi Louis Vuittonin kampanjassa 2011. Gaon viimeisin tyttöystävä oli Bella Su. Suurelle yleisölle Gao on tuttu vuoden 2013 Hollywood-elokuvasta Varjojen kaupungit: Luukaupunki. Elokuva perustuu Cassandra Clare kirjoittaman Varjojen kaupungit -kirjasarjan ensimmäiseen osaan. Kiinassa Gao oli kuuluisa Remembering Lichuan -tv-sarjasta. Hänen piti tähdittää vuonna 2020 ensi-iltansa saavaa The Wedding Bible -elokuvaa.

Kuolema[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Traaginen tapaus sattui Chase Me -nimisen kiinalaisen tosi-tv-sarjan kuvauksissa. Gao menetti tajuntansa kesken kuvausten, ja hänet vietiin sairaalaan. Useita tunteja kestäneen elvytyksen jälkeen hänet todettiin kuolleeksi. Hänen kuolinsyynsä on vielä epäselvä. Taiwan News -sivuston mukaan Gao olisi kuollut sydänkohtaukseen juostessaan. Hänen kuolemansa vahvisti hänen asioitaan hoitava JetStar Entertainment -toimisto.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.