Denyse Tontz

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Denyse Tontz
Henkilötiedot
Syntynyt17. syyskuuta 1994 (ikä 29)
San Diego, Kalifornia, USA
Ammatti laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, tanssija
Näyttelijä
Aktiivisena 2006–
Aiheesta muualla
www.denysetontz.com
IMDb

Denyse Tontz (s. 17. syyskuuta 1994 San Diego, Kalifornia) on yhdysvaltalainen laulaja, tanssija ja näyttelijä, joka on palkittu Daytime Emmy -palkinnolla. Hänet tunnetaan parhaiten Nickelodeon-kanavan televisiosarjasta Big Time Rush, jossa hän näyttelee Jennifer Woodsia. Hän esiintyy myös Nikki Ortizin roolissa Disney Channelin komediasarjassa Dog with a Blog. Tontzilla oli vierailevat roolit Disneyn sarjoissa Shake It Up ja Kaksi kunkkua.

Lisäksi Tontzilla on päärooli Miranda Montgomeryna saippuasarjan All My Children vuoden 2013 uusintaversiossa. Sarja kuitenkin lopetettiin uudestaan melko pian. Hän on myös julkaissut kaksi musiikkikappaletta, "Better Than Nothing" vuonna 2012 ja uusimpana "Mr. Hipster" marraskuussa 2014. Ennen näyttelijänuraansa Tontz toimi lapsimallina. Hän teki mainoksia mm. Mattelille, Targetille, Tommy Hilfigerille, Tom Tailorille ja Guessille.

Vuonna 2014 Tontz palkittiin Daytime Emmyllä parhaasta kappaleesta draamasarjassa All My Children. Hän seurustelee Glee-sarjasta tunnetun näyttelijä Mark Sallingin kanssa. Salling vahvisti parin seurustelevan heinäkuussa 2014.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Daily Mail Viitattu 3.4.2015
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.