Bryce Johnson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bryce Johnson
Bryce Johnson vuonna 2014.
Bryce Johnson vuonna 2014.
Henkilötiedot
Syntynyt18. huhtikuuta 1977 (ikä 47)
Reno, Nevada, Yhdysvallat
Ammatti Näyttelijä
Puoliso Dawn Joanne Shand
Näyttelijä
Aktiivisena 1999–
Merkittävät roolit Josh Ford
(Suositut)
Aiheesta muualla
brycejohnsonactor.com/home
IMDb
Elonet

Bryce Johnson (s. 18. huhtikuuta 1977 Reno, Nevada) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tuli tunnetuksi televisiosarjasta Suositut.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Johnson syntyi Renossa, Nevadassa ja kasvoi Sioux Cityssä Iowassa, jossa hän asui äitinsä ja kahden veljensä kanssa. Perhe asui hetken aikaa myös Denverissä, Coloradossa, jossa Johnson kävi high schoolia.

Johnson asuu Hollywoodissa vaimonsa Dawn Joanne Shandin kanssa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa golfia, rantalentopalloa ja amerikkalaista jalkapalloa.[1]

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valmistuttuaan high schoolista vuonna 1995 Johnson muutti Los Angelesiin, jossa hän alkoi opiskella näyttelemistä American Academy of Dramatic Artsissa.[1] Vuonna 1999 hän sai ensimmäisen roolinsa Saving Graces -nimisen sarjan pilottijaksosta, mutta sarjaa ei otettu tuotantoon. Se ei kuitenkaan lannistanut Johnsonia, kun hänet roolitettiin John Fordin rooliin televisiosarjassa Suositut (1999–2001). Sarjan myötä Johnson tuli tunnetuksi ja sen päätyttyä hän vieraili muun muassa televisiosarjoissa Gilmoren tytöt, Dawson’s Creek, Sisko ja sen sisko, House ja Muodon vuoksi. Hän on esiintynyt muun muassa elokuvissa Anna palaa 2 (2004) ja Sleeping Dogs Lie (2006).

Johnson on tehnyt myös äänirooleja videopeleihin ja animaatioelokuviin, kuten Call of Duty 2, Doctor Strange: The Sorcerer Supreme, Justice League Heroes ja Hulk Vs.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Bryce Johnson - bio Internet Movie Database. Viitattu 24.12.2008. (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.