Bar Loose

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Bar Loose on Helsingin Annankadulla toimiva, livemusiikin esiintymispaikkana tunnettu anniskeluravintola, rokkibaari ja yökerho.[1] Alun perin Bar Loose perustettiin vuonna 2002 osoitteeseen Fredrikinkatu 34. Timo Koutalan ja Timo Rasion vetämä ravintola houkutteli heti avautumisen jälkeen väkeä, sekä muusikoita, mediaa että tavallista kansaa. Bar Loosessa järjestettiin heti alkuun keikkoja. Lattialavalla nähtiin sellaisia artisteja kuin The Flaming Sideburns ja Nieminen & Litmanen.lähde?

Vuonna 2009 silloisen Bar Loosen vuokrasopimus päättyi. Ravintolalle löydettiin uudet tilat Annankadulta. Vanhan ravintolan henkeä pyrittiin pitämään yllä, ja kanta-asiakkaat kantoivat käsin osan huonekaluista uuteen osoitteeseen. Baarin sisustuksessa pidettiin kiinni aiemmasta, ja uuden ravintolan sisustus on alkuperäisen Loosen tekijöiden jäljiltä. Vanhat loosit, baaritiski ja taulut olivat uudessa osoitteessa. Uusi Loose jakaantui yhden ravintolatilan sijaan nyt kolmeen eri baarin: katutason loungebaariin, pieneen kahvilaan sekä alakerran liveklubiin[2]. Uusi Loose aukesi tammikuussa 2009 osoitteessa Annankatu 21.

Uuden Bar Loosen liveklubiin mahtuu 200 henkeä. Bar Loosessa on esiintynyt jo tuhansia artisteja, esimerkiksi Kauko Röyhkä, The Adolescents, Pää Kii, Von Hertzen Brothers, Pertti Kurikan Nimipäivät ja The Bellrays.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]