Keskustelu käyttäjästä:Descent

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olet sotkenut tai poistanut Wikipedian sisältöä, ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat asiattomia muokkauksia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa Wikipedian Hiekkalaatikossa. Kiitos. –Zxc 9. huhtikuuta 2006 kello 17.46 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan. Kaikki käyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan rakentavaa apuaan Wikipedian muokkaamisessa yhä laajemmaksi tietosanakirjaksi. Tutustu ohjeisiin mikäli haluat oppia enemmän Wikipedian muokkaamisesta. Huomaa, että tästä eteenpäin asiattomat muokkaukset tulkitaan vandalismiksi, ja muokkausoikeutesi poistetaan kokonaan ja varoituksetta. Ole hyvä ja lopeta. Osallistu ennemmin artikkeleiden parantamiseen kuin toisten työn tuhoamiseen. Kiitos! –Ekeb 23. toukokuuta 2006 kello 05.36 (UTC)


  • Asiaton lisäys artikkeliin kirjosieppo. --Jetman 4. kesäkuuta 2006 kello 20.00 (UTC)

Se, että Munkki on Aapelin Lentokonepelissä hyvää tuuria tarkoittava sana, ei tee siitä merkittävää tietosanakirjan aihetta. --MiPe (wikinät) 20. lokakuuta 2006 kello 12.52 (UTC)

Joten anna {{roskaa}}-mallineen olla siinä.--MiPe (wikinät) 20. lokakuuta 2006 kello 12.53 (UTC)
Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Supersaiyalainen Goku.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 31. heinäkuuta 2007 kello 01.09 (UTC)

Äänioikeus[muokkaa wikitekstiä]

Tervetuloa Wikipediaan! Anonyymit käyttäjät sekä käyttäjät, joilla on liian vähän muokkauksia tai jotka ovat rekisteröityneet äänestyksen aloittamisen jälkeen, eivät ole äänioikeutettuja. --JannE 31. heinäkuuta 2007 kello 09.17 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Supersaiyalaisia.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

--Ras 31. heinäkuuta 2007 kello 14.31 (UTC)

Allekirjoitus[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi (sekä äänesi äänestyksissä, jos sinulla on käyttäjätunnus). Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). -Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 5. marraskuuta 2007 kello 13.19 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!Johney 30. marraskuuta 2007 kello 10.29 (UTC)

Olet sotkenut tai poistanut Wikipedian sisältöä. Ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat asiattomia muokkauksia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa Wikipedian hiekkalaatikossa. Kiitos. –Johney 30. marraskuuta 2007 kello 10.57 (UTC)

Wikipedian käytännön mukaan keskustelusivuja ei saa tyhjentää. Ainoastaan henkilökohtaiset hyökkäykset voidaan poistaa keskustelusivuilta. Keskustelusivun toistuva tyhjentäminen voidaan tulkita vandalismiksi ja muokkausoikeutesi voidaan poistaa. Jos keskustelusivu kasvaa huomattavan suureksi, niin vanhat kommentit voi siirtää arkistoon. --Siliamaav 3. maaliskuuta 2008 kello 16.46 (UTC)

Olet sotkenut tai poistanut Wikipedian sisältöä. Ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat asiattomia muokkauksia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa Wikipedian hiekkalaatikossa. Kiitos. –Siliamaav 3. maaliskuuta 2008 kello 16.47 (UTC)

Lisäämäsi kuvat[muokkaa wikitekstiä]

Hei, korjaathan tänään lisäämiesi kuvien tiedot seuraavaksi:

  1. Tekijä: Pelin kehittänyt pelitalo
  2. Päiväys: Pelin julkaisupäivä
  3. Käyttöoikeus: {{Kuvakaappaus/Tietokoneohjelma|Descent II}}

Muussa tapauksessa lisäämäsi kuvat poistetaan viikon kuluessa. Toivon myös että vastaisuuden varalle tutustuisit hyvin, hyvin huolellisesti tiedostojen käyttösääntöihin kiitos. --Agony (403) 3. toukokuuta 2008 kello 16.51 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Earthshaker Missile.gif, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 5. toukokuuta 2008 kello 14.35 (UTC)

Keskustelusivujen tyhjennys[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedian käytännön mukaan keskustelusivua tai sen osia ei saa tyhjentää. Ainoastaan henkilökohtaiset hyökkäykset voidaan poistaa keskustelusivuilta. Keskustelusivun toistuva tyhjentäminen voidaan tulkita vandalismiksi ja muokkausoikeutesi voidaan poistaa. Jos keskustelusivu kasvaa huomattavan suureksi, niin vanhat kommentit voi siirtää arkistoon. kallerna 5. toukokuuta 2008 kello 19.25 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Concussion Missile.gif, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Tämä koskee niin ikään kuvia Kuva:Flash Missile.gif, Kuva:Homing Missile.gif, Kuva:Guided Missile.gif,Kuva:Proximility Mine.gif, Kuva:Smart Mine.gif, Kuva:Smart_Missile.gif, Kuva:Mercury Missile.gif, Kuva:Mega Missile.gif ja Kuva:Earthshaker Missile.gif. MiPe (wikinät) 6. toukokuuta 2008 kello 05.10 (UTC)

Allekirjoiutus[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi sekä äänesi äänestyksissä. Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). -kalamies 6. toukokuuta 2008 kello 13.18 (UTC)