Keskustelu käyttäjästä:Aahirvon

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja testisi on nyt kumottu, poistettu tai merkitty roskaksi. Jos haluat harjoitella lisää, käytä muiden sivujen sijaan hiekkalaatikkoa, jottei muokkauksiasi tulkittaisi vandalismiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –JannE 20. toukokuuta 2008 kello 15.18 (UTC)

Hei, onko Anssi Hirvonen omaa tekstiäsi? Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. --Silvonen 20. toukokuuta 2008 kello 15.45 (UTC)

Hei! Kysyit oikeuksistani tänne tallentamaani artikkeliin. Sain myös jostain muualta kysymyksen, onko minulla oikeutta käyttää tekstiä, koska olin kopioinut sen Sibelius-Akatemian nettisivuilta. Olen itse aikanaan kirjoittanut kyseisen tekstin ja luovuttanut sen artikkelin kohteen mukana Sibelius-Akatemian käyttöön. Ei kai käyttöikeus ole siirtynyt Sibelius-Akatemialle..? Kommentin jätti Aahirvon (keskustelu – muokkaukset).
Valitettavasti en ole mikään tekijänoikeusasiantuntija, mutta toivottavasti joku muu kommentoi. (Pidetäänhän muuten keskustelut yhtenäisinä, kuten keskustelusivuni ohjeissa neuvotaan.) --Silvonen 20. toukokuuta 2008 kello 16.12 (UTC)