Yonen Buzz

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yonen Buzz on saksalaisen Christina Plakan piirtämä sarjakuva, joka kertoo aloittelevasta rock-yhtyeestä nimeltä Plastic Chew. Alun perin sen nimi oli Prussian Blue, mutta sitten Yhdysvalloissa perustettiin samanniminen tyttöbändi, eivätkä kustantajat halunneet, että ne sekoitettaisiin.

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jun Imai on Plastic Chewn kitaristi-laulaja. Junin vanhemmat kuolivat kun hän oli pieni. Sarjan alkaessa näkee unta heistä jatkuvasti. Jun on myös ehkä ihastunut Sayuriin.
  • Sayuri Tsushima on Plastic Chewn toinen kitaristi-laulaja. Sayuri oli sarjan alkaessa huonoissa väleissä vanhempiensa kanssa, koska he yrittivät estää Sayurin musiikkiharrastuksen, että hän saisi korkeiampia numeroita koulussa. Ensimmäisen kirjan aikana he kuitenkin sopivat riitansa. Sayuri ei ole varma tunteistaan Junia kohtaan.
  • Keigo Miyake on Plastic Chewn rumpali. Keigo on juuri sellainen perus-teinipoika, joka ei voi vastustaa, jos kaunis tyttö tulee pyytään häntä sisälle taloon. Keigo katsoo paljon televisiota.
  • Atsushi Kato on Plastic Chewn basisti. Atsushi on ehkä kaikista Plastic Chewn jäsenistä eniten "rock". Atsushi on myös hyvä kokki, ja loukkaantuu, jos hänen keitoksiaan ei syödä.
  • Masanori Chino on Plastic Chewn entinen laulaja ja erittäin tärkeä ihminen Junille. Masanori on pelkkä sivuhenkilö, mutta on silti oleellinen osa Plastic Chewn historiaa. Junin mukaan Plastic Chew ei olisi niinkään pitkällä ilman Masanoria. Masanori on huomattavasti muita jäseniä vanhempi.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Tarina alkaa siitä, kun yhtyeen laulaja Masanori on jättänyt Plastic Chewn, ja yhtye etsii uutta jäsentä. He löytävät 16-vuotiaan Sayurin, jonka ääni sopii täysin bändin toisen laulajan, Junin ääneen. Alkuun Jun hieman aristelee Sayurin takia (yksi syy oli se, että Sayuri asui Junin huoneessa), mutta pian he oppivat elämään yhdessä. Heidän välejään tuntuu kuitenkin hiertävän se, että he molemmat tuntuvat olevan ihastuneitä toisiinsa. Ensimmäisen kirjan aikana Jun ja Sayuri suutelevat, mutta yrittävät pimittää sen kanssaan asuvilta Keigolta ja Atsushilta. Plastic Chew kuitenkin yrittää kaikista vastoinkäymisistä saada huolimatta levytyssopimuksen. Kirjojen kaikkien lukujen nimet ovat joko Plastic Chewn tai kuuluisten yhtyeiden kappaleiden nimiä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä sarjakuvaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.