Keskustelu käyttäjästä:Qing7

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei, ja tervetuloa Wikipediaan, Qing7!
Welcome to Finnish Wikipedia!

Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä.

Vielä kerran, tervetuloa!

Don't speak Finnish?

-- Ppntori (→Ĵůţʂķ∂∂) 15. kesäkuuta 2006 kello 22.10 (UTC)

Moi, minitynkähuomautukset ja muut vastaavat pitäisi laittaa käyttäjän, ei artikkelin keskustelusivulle. --Jetman 29. kesäkuuta 2006 kello 08.00 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Kuva:Maatiaiskissa nukkumassa.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan.

Jannex 8. heinäkuuta 2006 kello 09.28 (UTC)

  • Merkitse vähintäänkin se, kuka omistaa tekijänoikeudet eli kuka on ottanut kuvan. --Jannex 10. heinäkuuta 2006 kello 19.35 (UTC)
    • Jos olet itse ottanut kuvan, käy kirjoittamassa vain "Itse otettu", niin ongelma selviää sillä. --Jannex 11. heinäkuuta 2006 kello 06.45 (UTC)

Keskustelusivun tyhjentäminen

[muokkaa wikitekstiä]

Moi, huomaathan, että keskustelusivun tyhjentäminen ei ole sallittua. Kun sivu kasvaa liian pitkäksi, sen voi tosin arkistoida. --Jetman 13. heinäkuuta 2006 kello 09.22 (UTC)

En tiennyt, toivottavasti ei haittaa! Qing7 13. heinäkuuta 2006 kello 09.22 (UTC)

Artikkeleistasi

[muokkaa wikitekstiä]

Terve! Pyytäisin sinua kiinnittämään huomiota luomiisi artikkeleihin: esimerkiksi Budapestin yliopistossa kaikkien tiedekuntien nimet olivat aivan päin mäntyjä. Jos et tunne jotain englanninkielistä sanaa, en suosittele, että yrität arvata sen merkityksen. Väärien tietojen korjaamisesta aiheutuu vain paljon töitä meille muille. --Lendu 17. heinäkuuta 2006 kello 15.44 (UTC)

Kahvihuone on tarkoitettu Wikipediasta keskusteluun. Wikipediaan liittymättömät kysymykset kuuluvat neuvontaan ja artikkeleita koskevat kysymykset artikkelin keskustelusivulle. Siirsin aloittamiasi keskusteluita oikeisiin paikkoihin. --kompak 20. heinäkuuta 2006 kello 14.59 (UTC)

Huomautukset keskustelusivulle

[muokkaa wikitekstiä]

{{Test}} ym. huomautukset kuuluvat käyttäjän keskustelusivulle, ei käyttäjäsivulle. -- Ppntori →Ĵůţʂķ∂∂/muokkaukset 20. heinäkuuta 2006 kello 19.25 (UTC)

Moi, muistathan tuon. --Jetman 27. heinäkuuta 2006 kello 15.44 (UTC)
Hei, olit laittanut huomautuksen minityngistä Hihhiin käyttäjäsivulle. Poistin sen, sillä olin ehtinyt jo itse laittaa saman huomautuksen hänen keskustelusivulleen. --Jetman 30. heinäkuuta 2006 kello 09.32 (UTC)

Keskusteluista

[muokkaa wikitekstiä]

Jos artikkelissa on epäselvyyksiä, niistä keskustellaan kyseisen artikkelin keskustelusivulla. Esim. Wikipedia:Kysymyksiä ja vastauksia Wikipediasta ei ole tätä varten. --Tve4 20. elokuuta 2006 kello 12.15 (UTC)

Wikittäjä loi artikkelin Salongan kansallispuisto ja sinä kirjoitit hänen keskustelusivulleen, että lisäys ei ollut riittävän merkittävästä aiheesta. Tarkentaisitko nyt vähän? --Jetman 24. elokuuta 2006 kello 17.17 (UTC)

Hei! Olet lisännyt suomenkieliseen Wikipediaan vapaasti käytettäviä tiedostoja, mikä on hyvä asia. Vapaat tiedostot tulisi kuitenkin lisätä Wikimedia Commonsiin. Commonsin kuvat ovat kaikkien projektien (esimerkiksi myös Wikikirjaston ja Wikisanakirjan) käytössä kaikilla kielillä. Commonsissa kuvat voi järjestää luokkiin ja gallerioihin, jolloin muiden on helppo löytää ne.

Commons on monikielinen Wikipedian sisarhanke, jonka käyttöliittymän voi valita myös suomenkielisenä. Suomenkielisellä etusivulla on linkki sivulle, joka kertoo ohjeet kielen muuttamiseksi. Lisäksi kasvava osa ohjeista ja muusta dokumentaatiosta on myös suomeksi. Tutustu myös aloittajan ohjeisiin.

Kröhöm. -Samulili 30. elokuuta 2006 kello 19.39 (UTC)
Muistuttaisin vielä kerran tästä, sillä jos talletat kuvan ensin fi-wikiin, muut joutuvat näkemään ylimääräistä vaivaa siirtäessään kuvia Commonsiin. -Samulili 14. syyskuuta 2006 kello 18.40 (UTC)

Kun nyt tästä neljännen kerran sanon, sanon viimeisen kerran. Jos aiot vielä tallentaa kuvia fi.wikipediaan, haluan kuulla selityksen, miksi teet näin, etkä lisää kuvia suoraan Commonsiin. -Samulili 21. syyskuuta 2006 kello 18.26 (UTC)

Moi, valitettavasti jouduin kumoamaan muutoksesi kyseiseen artikkeliin, sillä nimeä käytetään myös muualla kuin Suomessa ja Venäjällä. --Jetman 25. syyskuuta 2006 kello 13.28 (UTC)

Aloittamistasi artikkeleista

[muokkaa wikitekstiä]

Aloitit City Airlinea koskevan artikkelin, jonka mukaan kyseinen yhtiö olisi halpalentoyhtiö. Haluaisinpa vaan kysyä, että mihin tämä "tietosi" perustuu, sillä kyseessä ei todellakaan ole halpalentoyhtiö. Sama homma muidenkin aloittamiesi lentoyhtiö/-asema-artikkeleidesi kanssa, sillä niissä on ollut joka kerta enemmän tai vähemmän väärää tietoa mukana. Jos et viitsi/osaa tarkistaa tietojen oikeellisuutta esim. en-wikistä, olisi ehkä parempi ettet aloittaisi uusia artikkeleita ollenkaan, sillä niistä aiheutuu ainoastaan täysin turhaa työtä muille. Kiitos. --Anttihav 30. syyskuuta 2006 kello 09.20 (UTC)

Hei! Vastaisitko tuon artikkelin keskustelusivulla esittämääni kysymykseen? --Jetman 2. lokakuuta 2006 kello 17.16 (UTC)

Test3 - Hyvä yritys, ensi kerralla paremmin

[muokkaa wikitekstiä]

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Wikipediaan, joten se jouduttiin poistamaan. Mutta älä lannistu – muokkausoppaasta ja tyylioppaasta löytyy hyödyllisiä neuvoja muokkaukseen, ja esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Muokkaamista voit harjoitella Hiekkalaatikossa. Jos luomasi artikkeli on poistettu, löydät poistosyyn poistolokista. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!Kouluhai ۞ 14. lokakuuta 2006 kello 17.55 (UTC)

  • Vandalismia lähenteleviä lisäyksiä ja artikkeleita. Kaikki faktat ovat yleensä väärin ja ne pitää korjata. --Mikko Paananen 14. lokakuuta 2006 kello 18.03 (UTC)

Hei, toinen muutoksistasi tuossa artikkelissa taisi olla väärin. Teksasissa ei ole virallisia kieliä, ks. lisää en:Languages of Texas. --Jetman 17. lokakuuta 2006 kello 11.11 (UTC)

Lisäsit artikkeliin Togon lippu "Valkoinen tähti on islamin symboli." Mikä on lähde tälle? Saksankielisen Wikipedian mukaan tähti merkitsee vapautta ja valkoinen puhtautta. Pt.wikissä mainitaan puhtaus. Tuo on muutenkin epäuskottavaa, koska maan asukkaista vain 20 % on muslimeja. --Mikko Paananen 19. lokakuuta 2006 kello 10.43 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Maatiaiskissa nukkumassa.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 13. heinäkuuta 2007 kello 19.00 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Airline.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 25. helmikuuta 2008 kello 16.18 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Condor in bourgas.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 25. helmikuuta 2008 kello 16.30 (UTC)