Keskustelu käyttäjästä:Krgeqewrjsif

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kopioinnista

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Olet näköjään ottanut Lennart Hohenthal -artikkeliin tekstiä lähes suoraan täältä. Wikipediaan ei saa kopioida tekstiä muualta, ellei tekijänoikeuksien haltija ole antanut lupaa. Voit kuitenkin kirjoittaa omin sanoin. --Tsemii 4. kesäkuuta 2006 kello 19.42 (UTC)

Tilanteen pitäisi olla nyt parempi. Mikäli mielestänne näin ei ole, niin muokkaan lisää. Pitäähän ne oppirahatkin joskus maksaa :) --Krgeqewrjsif 5. kesäkuuta 2006 kello 09.57 (UTC)
Hups, tulin käyttäneeksi edellisessä kommentissa Tuomas Mattilan rekisteröimää tavaramerkkiä hymiönä. Vrt sivut 27 ja 28: http://tavaramerkki.prh.fi/lehti/tm/Tavaramerkkilehti10S_2006.pdf --Krgeqewrjsif 5. kesäkuuta 2006 kello 11.17 (UTC)
Kyllä tuota mielestäni saisi vieläkin myllätä. Ongelmana on se, että teksti käyttää aika tarkkaan lähdekirjoituksen rakennetta ja lausemuotoja. Olet lähinnä lyhentänyt kirjoitusta ja vaihtanut ilmauksia. Pääsisit varmaan helpoimmalla, jos poistat vähiten tärkeitä kohtia. Rahasta puheen ollen, onneksi lähdesivusto on asettanut korvausvaatimuksille enimmäismäärän [1]! --Tsemii 9. kesäkuuta 2006 kello 19.58 (UTC)

Minitynkä/Tynkä

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Yhden lauseen määritelmät ovat minitynkiä, eivät tynkiä. –Ejs-80 4. kesäkuuta 2007 kello 10.39 (UTC)

Oletan (muokkaushistoriasi perusteella) sinun tarkoittavan noita peruna-artikkeleita. Tarkoituksenani oli kerätä peunatyngät yhteen luokkaan geneeristen tynkä- ja minitynkäluokkien sijasta. Myönnän kylä, että osassa artikkeleita oli varsinainen sisältö varsin lyhyt. Mutta anyway, kaikissa niissä oli jo puitteet kokonaiselle artikkelille (taulukoitua tietoa lajikkeesta, lähdeviitteet, luokitelu). En kuitenkaan ala palauttamaan Tynkä/Peruna-mallinnetta niistä mistä olit sen muokannut minityngäksi. --Krgeqewrjsif 4. kesäkuuta 2007 kello 15.24 (UTC)


Vnbcvnbytut on sukka nukke Kommentin jätti Matafaka (keskustelu · muokkaukset)

Artikkelitoiveet

[muokkaa wikitekstiä]

Mukavaa kun osallistut etusivut toivelaatikon siivoamiseen. On ollut puhetta siitä, että toiveiden pitäisi olla monipuolisia, yleistajuisia (niin että moni osaa niistä kirjoittaa) ja tasaisesti erityyppisistä aiheista. Nyt on kolme sotaa. Itse suosittelen UNESCOn maailmanperintökohteita (niistä on aineistoa verkossa), pro finlandisteja ja urheilijoita (tunnettuja ainakin omana aikanaan) ja kasveja ja eläimiä. Yst.terv. --Tappinen 17. syyskuuta 2007 kello 18.16 (UTC)



Juu, hyvä vaan että poisit artikkelitoiveeni. En ollut tarkemmin tutustunut tähän artikkelitoive-politiikkaan, joten en tiennyt 16 toiveen rajasta ennen kuin selaimeni heitti, muokattuani sivua, minut sivulle jossa asiasta kerrottiin. Yritin tämän jälkeen poistaa laittamaani toivetta, mutta se nyt sitten ei jostain syystä poistunut, enkä silloin kiireessäni asiaa huomannut. DeadBorn 23. huhtikuuta 2008 kello 18.27 (UTC)

Fysiikkaprojekti

[muokkaa wikitekstiä]

Terve! Olet näemmä käyttäjäsivusi perusteella perehtynyt fysiikkaan. Olisiko sinulla kiinnostusta liittyä Wikiprojekti Fysiikkaan? Ideat ja pienikin apu olisi tervetullutta. Kas, kun olemme niin laiskoja me nykyiset osallistuja.. ;) --Uvainio 4. toukokuuta 2008 kello 17.52 (UTC)

Mikä ettei. Astrofysiikka on tullut luettua enemmän tai vähemmän ahkerasti eräässä maamme yliopistossa. --Krgeqewrjsif 4. toukokuuta 2008 kello 18.14 (UTC)

Halla-ahosta

[muokkaa wikitekstiä]

Mikä ihmeen pikkuveli sulla nyt pääsi koneelle? Yleensä muokkauksesi ovat olleet aivan asiallisia. terv. --Höyhens 10. joulukuuta 2008 kello 01.20 (EET) Väsymys tekee tepposet. Tämä ei olllut tarkoitettu sinulle. Kukkia. --Höyhens 10. joulukuuta 2008 kello 01.22 (EET)[vastaa]

(Vastaapa kuitenkin huolimatta oikaisusta, välttääkseni turhia väärinkäsityksiä tulevaisuudessa.) Minulla ei ole pikkuveljeä ja asun yksin, joten kaikista allekirjoituksellani varustetuista viesteistä pitää syyttää yksin minua. Poliittisista näkemyksistäni senverran, että olen perussuomalainen, jo ajoilta ennenkuin olin koskaan edes kuullut Halla-ahosta. Syyt perussuomalaisuuteni ovat omiani, enkä aio kertoa niistä. Lisäksi voin todeta, eräissä Halla-ahon teksteissä on ansiokkaasti puolustettu edustamaani, vahvasti suomalaista uskonnollista ryhmää. Nämä seikat toki vaikuttavat Halla-ahoa käsitteleviin muokkauksiini. --Krgeqewrjsif 10. joulukuuta 2008 kello 01.42 (EET)[vastaa]
Se oli minulle tarkoitettu, mutta nyt jo sovittu juttu [2]. --Khaosaming 10. joulukuuta 2008 kello 02.06 (EET)[vastaa]
Vahvistan tämän. Nyt oli minun vuoroni painaa väärää nappia. Anteeksi vielä kerran, kunnon Krgeqewrjsif. --Höyhens 10. joulukuuta 2008 kello 02.14 (EET)[vastaa]

Olen wikiassa tehnyt Tiede wikin hiljattain ja se kaipaa Käyttäjiä minun lisäksi. Tervetuloa.--Poppula 15. syyskuuta 2010 kello 19.42 (EEST)[vastaa]

Seuloja-oikeudet

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinut kokeeksi merkityt versiot-lisäosaan liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Lisäyksen hyödyllisin vaikutus on se, että nyt muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi. Toinen muutos on artikkelien muutossivuille ja historialistoihin tulleet palauta-linkit. Palauta-linkkejä voi käyttää selvien sotkumuutosten varmistamattomaan kumoamiseen. Itse merkittyjen versioiden käyttöliittymän käyttöönotto vaatii myös näytä merkittyjen versioiden käyttöliittymä -pienoisohjelman ottamisen käyttöön. Ilman pienoisohjelman käyttöönottoa tarkoitus on, että Wikipedian toiminta pysyisi jokseenkin samana kuin ennenkin. Käyttöliittymän saa otettua käyttöön seuraavasti : (toiminnot:asetukset → pienoisohjelmat → käyttöliittymä → näytä merkittyjen versioiden -käyttöliittymä (rasti ruutuun). Tarkemmat ohjeet käytöstä löytyvät sivulta ohje:versioiden arviointi.

Koska lisäosa on vasta koekäytössä, niin olisi kiva saada kuulla jos ilmenee jotain ongelmia. --Zache 21. tammikuuta 2012 kello 09.42 (EET)[vastaa]

Apua gradututkimukseen

[muokkaa wikitekstiä]

Hei,

kartoitan graduani varten Wikipedia-artikkeleita kääntävien käyttäjien asenteita ja kokemuksia crowdsourcing-kääntämisestä Wikipediassa.

Aihetta ei ole aiemmin tutkittu Suomessa, joten nyt on mahdollisuus tulla mukaan tekemään innovatiivista tutkimusta.

Osallistuminen käy helposti vastaamalla oheiseen kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn 19.4.2013 mennessä vastanneiden kesken arvotaan viisi paria Finnkinon elokuvalippuja. Koska Wikipediaan rekisteröityjä kääntäjiä on vähän, olisi äärimmäisen tärkeää, että kaikki vastaisivat kyselyyn.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/3FC899E6E4D87543.par

Kiitos!

Tero Laurokari Turun yliopisto ttlaur@utu.fi