Keskustelu käyttäjästä:Jenste

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei, ja tervetuloa Wikipediaan, Jenste!
Welcome to Finnish Wikipedia!

Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä.

Vielä kerran, tervetuloa!

Don't speak Finnish?

--Alfred Dengan 12. kesäkuuta 2006 kello 12.30 (UTC)

Jos poistat artikkelista tekstiä, perustele poistosi yhteenvedossa. --Johney 25. joulukuuta 2007 kello 14.10 (UTC)

Heips. Siirsin äänesi hylättyihin tässä poistoäänestyksessä koska annoit äänesi äänestysajan päättymisen jälkeen (äänestys päättyi noin kolme päivää sitten). --Eetvartti (Kerro) 22. heinäkuuta 2008 kello 14.18 (UTC)

Pitkäaikaisena käyttäjänä olet varmasti perehtynyt Wikipedian lähdevaatimuksiin. Merkitsitkö lähteet Wittelsbach-artikkeliin. --Ulrika 2. helmikuuta 2011 kello 16.15 (EET)[vastaa]

Teksti on käännöstä englanninkielisestä Wikipediasta, ja sen lähteistäminen (= englanninkielisen artikkelin kääntäminen kokonaisuudessaan) vaatisi enemmän aikaa kuin minulla on nyt käytettävissäni. Korvasin Lähteetön-mallinteen Käännös-mallinteella. --Jenste 2. helmikuuta 2011 kello 16.20 (EET)[vastaa]

Apua gradututkimukseen[muokkaa wikitekstiä]

Hei,

kartoitan graduani varten Wikipedia-artikkeleita kääntävien käyttäjien asenteita ja kokemuksia crowdsourcing-kääntämisestä Wikipediassa.

Aihetta ei ole aiemmin tutkittu Suomessa, joten nyt on mahdollisuus tulla mukaan tekemään innovatiivista tutkimusta.

Osallistuminen käy helposti vastaamalla oheiseen kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn 19.4.2013 mennessä vastanneiden kesken arvotaan viisi paria Finnkinon elokuvalippuja. Koska Wikipediaan rekisteröityjä kääntäjiä on vähän, olisi äärimmäisen tärkeää, että kaikki vastaisivat kyselyyn.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/3FC899E6E4D87543.par

Kiitos!

Tero Laurokari Turun yliopisto ttlaur@utu.fi

Hei! Käyn parhaillani automaattiseulojat-käyttäjäryhmää läpi ja lisäilen siitä hyvin muokanneet käyttäjät wikipedia:seulojat-käyttäjäryhmään. Käytännössä muutos tarkoittaa kohdallasi sitä, että Wikipedian käyttöliittymässä alkaa näkymään tietoja artikkelin tilasta (onko sivu ensiarvioitu, onko sivulla odottavia muutoksia ja niitä katsotuksi jne; lisätietoja löydät arvioinnista sivulta ohje:sivujen arviointi) Seulojat-käyttäjäryhmässä olo ei velvoita sinua käymään muokkauksia läpi vaan toivon, että tiedot artikkelin tilasta ovat itsessään hyödyllisiä vaikkei toisten muokkauksia katsoisikaan.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai vastaan tulee ongelmia, niistä voi ilmoittaa minulle tai Pxosille. --Zache (keskustelu) 24. elokuuta 2013 kello 14.36 (EEST)[vastaa]