Tyttö ja villivarsa 3

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tyttö ja villivarsa 3
Flicka: Country Pride
Ohjaaja Michael Damian
Käsikirjoittaja Jennifer Robinson
Tuottaja Connie Dolphin
Säveltäjä Mark Thomas
Kuvaaja Ron Stannett
Pääosat
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö
Levittäjä 20th Century Studios
Ensi-ilta 2012
Kesto 111 min
Alkuperäiskieli englanti
Edeltäjä Tyttö ja villivarsa 2
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Tyttö ja villivarsa 3, (Flicka 3) on yhdysvaltalainen, vuonna 2012 valmistunut elokuva.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Kelly Jenkins (Kacey Rohl) on kaveripiiristä ulkopuolella oleva poikatyttö, entinen kenttäratsastaja, mutta isän kuoleman jälkeen lähinnä talliapulainen, hevosten harjoittaja ja tallirenki. Kelly ja hänen äitinsä Lindy (Lisa Hartman Black) asuvat heidän omistamallaan hevostilalla, joka on rahallisissa vaikeuksissa. Uusi tallipäällikkö, Toby (Clint Black) tuo mukanaan omia hevosiaan, koska hänen työnantajaperheen talli tuhoutui tallipalossa, ja hän tarvitsi paikkaa hevosilleen, ja itselleen läheltä kaupunkia.

Kelly ihastuu Flickaan heti ensisilmäyksellä. Hän alkaa Tobyn luvalla harjoituttamaan hevosta, ja hyppäämäänkin sillä. Kelly saa intoa kenttäratsastukseen takaisin, ja hetken kaikki tuntuu mahtavalta.

Tapahtumat johtavat huonosta huonompaan, ja Kelly ottaa niskoillensa syyt hevostilan tilanteen huonomiseen. Toiveet tallin pelastamisesta tuntuvat hävinneen. Hän ei kuitenkaan luovuta, ja saa uutta intoa.

Kelly pelastaa tilan myymiseltä Flickan ansiosta. Flicka kuitenkin lähtee Tobyn mukana takaisin kotitallilleen suuren kenttäratsastuskilpailun jälkeen, ja suru on Kellyllä suuri. Toby on hyväsydämisyyttään päättänyt antaa Flickan varsan, joka on juuri koulutusiässä, ja saattaa hyvinkin päästä kansainväliselle tasolle asti hyppäämään.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.