TrackMania United

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Trackmania United)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
TrackMania United
Kehittäjä Nadeo
Julkaisija Focus Home Interactive
Ohjaaja Florent Castelnérac
Lajityyppi ajopeli
Pelimuoto moninpeli
Alusta Microsoft Windows
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

TrackMania United on TrackMania -pelisarjan neljäs osa. Pelin tekijä on Nadeo. Se yhdistää kaikki TrackMania pelit ja tuo Stadium, Snow, Rally ja Desert alueille uusia rataosia. TrackManian tarkoituksena on saada miljoonat pelaajat ruudun ääreen pelaamaan TrackManian suosittua verkkopeliä. TrackMania United sisältää myös sisäisen viestintäjärjestelmän, jonka avulla pystyy lähettämään kaverille viestejä. "Copperit" ovat TrackManian rahayksikkö. Niillä voi ostaa mm. pelaajien tekemiä autoja, ratoja, musiikkia ja avatareja.

Autojen lisääminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

TrackMania Unitediin voi lisätä omia autoja, tuomalla ne peliin pelin kääntäjän avulla. "Tekstuurien" täytyy olla malleissa Direct Draw Surface DXT5 -muodossa. Peli tukee Stadium-ympäristössä rajattoman tarkkoja malleja. On kuitenkin suositeltavaa pitää mallin tarkkuus kohtuullisissa rajoissa lähetettävän tiedoston koon ja pelin sujuvuuden takia.

Käännökset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

TrackMania-pelisarjoja on käännetty useille eri kielille. Pelin suomenkielinen kielipaketti on ladattavissa osoitteesta http://www.kajouni/dload/trackmania/.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.