Ero sivun ”Luettelo showpainin termeistä” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
 
===Muut ottelutyypit===
*'''Iron Man Match''' - Ottelussa on etukäteen määritetty aikaraja (yleensä 60 tai 30 minuuttia), ja voittaja on se painija, joka on saanut eniten voittoja määräajan umpeutuessa. Tavalliset säännöt pätevät, ja voiton voi saada selätyksellä, luovutuksella, diskauksella tai countoutilla. Ottelun päättyessä tasatilanteeseen käydään mahdollisesti jatkoaika, jolloin ensimmäinen selätys tai luovutus ratkaisee.
*'''2 Out of 3 Falls''' - Voittaakseen painijan on voitettava vastustajansa kaksi kertaa. Selätykset, luovutukset, diskaukset ja countoutit lasketaan, tunnetaan myös nimellä Three Stages of Hell.
*'''Bra & Panties Match''' - Naispainijoille tarkoitettu ottelu, jossa voittaja on se, joka ensin saa riisuttua vastustajansa alusvaatteisilleen.
*'''Casket Match''' - Vastustaja on suljettava ruumisarkkuun.
*'''Inferno Match''' - Kehää ympäröi tuli. Ensin tuleen syttynyt painija häviää.
*'''Kiss my ass''' - Hävinnyt painija joutuu suutelemaan vastustajan persettätakamusta.
*'''Hair vs. Hair match''' - Voittanut painija saa leikata hävinneen kaljuksi.
*'''Lumberjack match''' - Muuten normaali ottelu mutta kehän ulkopuolella on "tukkijätkiä", jotka saavat esimerkiksi hakata painijaa, joka lentää ulos kehästä.
*'''Submission match''' - Vastustaja on pakotettava luovuttamaan lukko-otteessa. Selätyksiä ei lasketa.
*'''Ultimate submission''' - Ottelutyyppi, jossa vastustaja on saatava luovuttamaan mahdollisimman monta kertaa tietyn ajan sisällä.
*'''Battle royal''' - vähintään neljän painijan ottelu jossa viimeinen kehässä oleva painija voittaa, eliminoiminen tapahtuu heitolla ylimmän köyden yli niin että molemmat jalat koskettavat lattiaa.
*'''Strecher match''' - onOttelutyyppi, ottelutyyppi missäjossa vastustaja pitää saada paareille ja kuljetettua rampin yli lavalle, ei muita sääntöjä.
*'''Special referee''' - Ottelu, jossa tuomari on painija, selostaja tai kehäkuuluttaja, ottelutyyppi voi olla mikä tahansa. Yleensä nämä ottelut ovat todella epäreiluja.
*'''Scramble Match''' - Ottelussa on viisi painijaa,aluksi. Aluksi kaksi aloittavat kehässä ja joka viides minuutti uusi painija tulee kehään. Ottelussa on aikarajoitus ja viimeinen selätyksen tai luovutuksen saaja voittaa. Mutta jos scramble ottelussa on mestaruus linjallamestaruuslinjalla ja kukaan ei saa luovutusta tai selätystä, silloinmestaruus mestari pitääei mestaruudenvaihdu.
*'''Career Threatning''' - MatsissaOttelun häviäjä joutuu lopettamaan uransa,. debyyttiDebyyttinä Royal Rumble 2008, jossa Ric Flair voitti MVP:n, mutta jos Flair olisi hävinnyt, hänen olisi pitänyt lopettaa ura. [[Ric Flair]] hävisi [[Shawn Michaels]]ille WrestleMania 24:ssa ja joutui lopettamaan painiuranpainiuransa WWE:ssä.
*'''Gauntlet''' - Ottelu, jossa kolme painijaa ottelee yhtä painijaa vastaan. Kolmen painijan tiimiläiset tulevat eri väliajoin ottelemaan kesken ottelun.
 
[[Luokka:Slangi]]
[[Luokka:Showpaini]]
10 254

muokkausta

Navigointivalikko