Ero sivun ”Merenkulkulaitos” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Lendu (keskustelu | muokkaukset)
katso myös
{{k-sv}} ja {{k-en}}
Rivi 1: Rivi 1:
'''Merenkulkulaitos''' ([[Ruotsin kieli|ruotsiksi]] '''Sjöfartsverket''', [[Englannin kieli|englanniksi]] '''Finnish Maritime Administration''') on valtion viranomainen, jonka tehtävänä on vastata merenkulun turvallisuudesta, talvimerenkulun avustamisesta, väylänpidosta, meriliikenteen ohjauksesta ja luotsauksesta sekä merikartoituksesta ja yhteysaluspalveluista.
'''Merenkulkulaitos''' ({{k-sv|''Sjöfartsverket''}}, {{k-en|''Finnish Maritime Administration''}}) on valtion viranomainen, jonka tehtävänä on vastata merenkulun turvallisuudesta, talvimerenkulun avustamisesta, väylänpidosta, meriliikenteen ohjauksesta ja luotsauksesta sekä merikartoituksesta ja yhteysaluspalveluista.


==Katso myös==
==Katso myös==

Versio 19. maaliskuuta 2006 kello 17.07

Merenkulkulaitos (ruots. 'Sjöfartsverket', engl. 'Finnish Maritime Administration') on valtion viranomainen, jonka tehtävänä on vastata merenkulun turvallisuudesta, talvimerenkulun avustamisesta, väylänpidosta, meriliikenteen ohjauksesta ja luotsauksesta sekä merikartoituksesta ja yhteysaluspalveluista.

Katso myös

  • Kalakoulu - Merenkulkulaitoksen ylläpitämä oppilaitos.

Muualla verkossa

Tämä laivoihin tai muuhun vesiliikenteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.