Ero sivun ”Kevyesti päällystetty paperi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p tynkäluokan muutos
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kevyesti päällystetty paperi''' (engl. light weight coated paper; LWC) tarkoittaa puupitoista paperilaatua. Se eroaa [[SC-paperi]]sta siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampipitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.
'''Kevyesti päällystetty paperi''' (engl. light weight coated paper; LWC) tarkoittaa puupitoista paperilaatua. Se eroaa [[SC-paperi]]sta siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.


== Lähteet ==
== Lähteet ==
Rivi 7: Rivi 7:
{{Paperilaadut}}
{{Paperilaadut}}


{{Tynkä/Materiaali}}
{{Tynkä/Tekniikka}}


[[Luokka:Painopaperit]]
[[Luokka:Painopaperit]]

Versio 20. toukokuuta 2010 kello 09.35

Kevyesti päällystetty paperi (engl. light weight coated paper; LWC) tarkoittaa puupitoista paperilaatua. Se eroaa SC-paperista siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.

Lähteet

Tämä tekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.