Ero sivun ”Nikolai Krylenko” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
{{lähteetön}}
{{lähteetön}}
'''Nikolai Vasiljevitš Krylenko''' ({{k-ru|Николай Васильевич Крыленко}}) ([[2. toukokuuta]] [[1885]] [[Behtejevo]] [[Venäjä]] - [[29. heinäkuuta]] [[1938]] [[Moskova]], [[Venäjä]]) oli venäläinen vallankumouksellinen [[Bolševikit|bolševikki]] ja [[poliitikko]]. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli [[oikeusasioiden kansankomissariatti|oikeusasioiden kansankomissariaatin]] [[kansankomissaari]].
'''Nikolai Vasiljevitš Krylenko''' ({{k-ru|Николай Васильевич Крыленко}}) ([[2. toukokuuta]] [[1885]] [[Behtejevo]] [[Venäjä]] - [[29. heinäkuuta]] [[1938]] [[Moskova]], [[Venäjä]]) oli venäläinen vallankumouksellinen [[Bolševikit|bolševikki]] ja [[poliitikko]]. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli [[oikeusasiainkansankomissariatti|oikeusasiainkansankomissariaatin]] [[oikeusasiainkansankomissaari]]na [[20. heinäkuuta]] [[1936]] - [[15. tammikuuta]] [[1938]].


{{Tynkä/Poliitikko}}
{{Tynkä/Poliitikko}}

Versio 4. lokakuuta 2009 kello 12.48

Nikolai Vasiljevitš Krylenko (ven. Николай Васильевич Крыленко) (2. toukokuuta 1885 Behtejevo Venäjä - 29. heinäkuuta 1938 Moskova, Venäjä) oli venäläinen vallankumouksellinen bolševikki ja poliitikko. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli oikeusasiainkansankomissariaatin oikeusasiainkansankomissaarina 20. heinäkuuta 1936 - 15. tammikuuta 1938.

Tämä poliitikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.