Ero sivun ”Koš (Armenia)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p siirsi sivun ”Kosh, Armenia” uudelle nimelle ”Koš (Armenia)”: nimi ja fiwikin täsmennysmuoto
Groove (keskustelu | muokkaukset)
fix+defsort
Rivi 1: Rivi 1:
'''Koš''' ([[armenian kieli|armeniaksi]]: Կոշ, romanisoitu myös muodossa '''Koghes'''; aiemmin '''Kvash''') on kylä ja kunta [[Aragatsotn|Aragatsotnin maakunnassa]], [[Armenia]]ssa, noin 18 km lounaaseen [[Aštarak]]ista. Paikkaa kutsuttiin nimellä Kvash alkukristillisinä aikoina. Kylässä on 1200-luvulra peräisin olleen kirkon rauniot ja jäänteitä rautakautisesta asutuksesta.
'''Koš''' ({{k-hy|Կոշ}}, romanisoitu myös muodossa '''Koghes'''; aiemmin '''Kvash''') on kylä ja kunta [[Aragatsotn|Aragatsotnin maakunnassa]], [[Armenia]]ssa, noin 18 kilometriä lounaaseen [[Aštarak]]ista. Paikkaa kutsuttiin nimellä Kvash alkukristillisinä aikoina. Kylässä on 1200-luvulta peräisin olleen kirkon rauniot ja jäänteitä rautakautisesta asutuksesta.

[[en:Kosh, Armenia]]


{{DEFAULTSORT:Kos}}
[[Luokka:Armenian kunnat]]
[[Luokka:Armenian kunnat]]

[[en:Kosh, Armenia]]

Versio 6. huhtikuuta 2009 kello 00.25

Koš (arm. Կոշ, romanisoitu myös muodossa Koghes; aiemmin Kvash) on kylä ja kunta Aragatsotnin maakunnassa, Armeniassa, noin 18 kilometriä lounaaseen Aštarakista. Paikkaa kutsuttiin nimellä Kvash alkukristillisinä aikoina. Kylässä on 1200-luvulta peräisin olleen kirkon rauniot ja jäänteitä rautakautisesta asutuksesta.