Ero sivun ”Henry Czerny” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
TXiKiBoT (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: it:Henry Czerny
p kh
Rivi 1: Rivi 1:
'''Henry Czerny''' (s. [[helmikuu]]ssa [[1959]], [[Toronto]], [[Ontario]]) on [[kanada]]lainen näyttelijä, joka syntyi [[puola]]laiseen perheeseen Torontossa. Hänellä oli tunnettu rooli [[Vaarallinen tehtävä 2]] elokuvassa samoin kuin [[Isku Kolumbiaan]] sekä [[Jäämyrsky]] elokuvissa. Czernyn viimeisin esiintyminen on [[Vaaleanpunainen pantteri (vuoden 2006 elokuva)|Vaaleanpunainen pantteri]] komediassa, missä hänen roolinsa on "Yuri, valmentaja joka valmentaa".
'''Henry Czerny''' (s. [[helmikuu]]ssa [[1959]], [[Toronto]], [[Ontario]]) on [[kanada]]lainen näyttelijä, joka syntyi [[puola]]laiseen perheeseen Torontossa. Hänellä oli tunnettu rooli elokuvassa [[Vaarallinen tehtävä 2]] samoin kuin elokuvissa [[Isku Kolumbiaan]] ja [[Jäämyrsky]]. Czernyn viimeisin esiintyminen on komediassa [[Vaaleanpunainen pantteri (vuoden 2006 elokuva)|Vaaleanpunainen pantteri]], jossa hänen roolinsa on "Yuri, valmentaja joka valmentaa".


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 15. maaliskuuta 2009 kello 20.21

Henry Czerny (s. helmikuussa 1959, Toronto, Ontario) on kanadalainen näyttelijä, joka syntyi puolalaiseen perheeseen Torontossa. Hänellä oli tunnettu rooli elokuvassa Vaarallinen tehtävä 2 samoin kuin elokuvissa Isku Kolumbiaan ja Jäämyrsky. Czernyn viimeisin esiintyminen on komediassa Vaaleanpunainen pantteri, jossa hänen roolinsa on "Yuri, valmentaja joka valmentaa".

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.