Ero sivun ”Lastenlaulu” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Callion (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
{{yhteistyöartikkeli}}
{{yhteistyöartikkeli}}


'''Lastenlaulu''' on [[lapsi]]lle sävelletty tai kansan parissa muodostunut laulu. Lastenlauluissa on usein yksinkertainen melodia, joka on useimmiten duurissa. Esimerkkejä mollissa olevistakin löytyy ("Karhunpoika sairastaa", "Sininen uni"). Nykyään [[eurodance]]n kaltaiset musiikintyylit ovat taistelleet lastenlaulujen kanssa suosiosta lasten piirissä.
'''Lastenlaulu''' on [[lapsi]]lle sävelletty tai kansan parissa muodostunut laulu. Lastenlauluissa on usein yksinkertainen [[melodia]], joka on useimmiten duurissa. Esimerkkejä mollissa olevistakin löytyy ("Karhunpoika sairastaa", "Sininen uni"). Nykyään [[eurodance]]n kaltaiset musiikintyylit ovat taistelleet lastenlaulujen kanssa suosiosta lasten piirissä.


{{tynkä/Musiikki}}
{{tynkä/Musiikki}}

Versio 22. marraskuuta 2005 kello 11.30

Lastenlaulu on lapsille sävelletty tai kansan parissa muodostunut laulu. Lastenlauluissa on usein yksinkertainen melodia, joka on useimmiten duurissa. Esimerkkejä mollissa olevistakin löytyy ("Karhunpoika sairastaa", "Sininen uni"). Nykyään eurodancen kaltaiset musiikintyylit ovat taistelleet lastenlaulujen kanssa suosiosta lasten piirissä.

Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.