Ero sivun ”Hologrammi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Käyttäjän 193.64.199.140 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän H-Bot tekemään versioon.
Solifergt (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Hologrammi''' on kolmiulotteinen (3-D) kuva. Se on luotu [[laser]]tekniikan avulla. Se sisältää [[parallaksi]]-ilmiön, joka erottaa sen muista 3-D kuvista. Hologrammi tarvitsee itselleen jonkun väliaineen jossa se näkyy, eli yleensä kaasua.
'''Hologrammi''' on kolmiulotteinen (3-D) kuva. Se on luotu [[laser]]tekniikan avulla. Se sisältää [[parallaksi]]-ilmiön, joka erottaa sen muista 3-D kuvista. Hologrammi tarvitsee itselleen jonkun väliaineen jossa se näkyy, eli yleensä kaasua. Hologrammilla tarkoitetaan myös sitä hienopiirteistä juovakuviota, joka sisältää kuvan muodostamiseen tarvittavan tiedon.


== Katso myös ==
== Katso myös ==

Versio 16. kesäkuuta 2008 kello 19.07

Hologrammi on kolmiulotteinen (3-D) kuva. Se on luotu lasertekniikan avulla. Se sisältää parallaksi-ilmiön, joka erottaa sen muista 3-D kuvista. Hologrammi tarvitsee itselleen jonkun väliaineen jossa se näkyy, eli yleensä kaasua. Hologrammilla tarkoitetaan myös sitä hienopiirteistä juovakuviota, joka sisältää kuvan muodostamiseen tarvittavan tiedon.

Katso myös

Aiheesta muualla

  • [1] (www.tietomaa.fi, pdf)
  • [2] (hologrammi-galleria, www.tietomaa.fi).
Tämä tekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.