Ero sivun ”Sienivaltakunta” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p Käyttäjän 85.157.189.18 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän SilvonenBot tekemään versioon.
Rivi 1: Rivi 1:
'''Sienivaltakunta''' on osa [[Nintendo]]n ''[[Mario (pelisarja)|Mario]]''-pelisarjan pelien tapahtumapaikkana toimivasta fantasiamaailmasta. Sienivaltakunta on [[monarkia]], jonka johtajana toimii useimmiten [[prinsessa Peach]]. Valtakunnan asukkaat ovat [[toad]]eja, sieni-ihmisiä, vaikka Peach onkin ihminen. Sienivaltakunta joutuu usein vihollisuuksiin Koopien valtakunnan ja sen johtajan [[Bowser]]in kanssa.Usein Mario peleissä ekana mailmana.Peachin linna sijaitsee sienivaltakunnassa.
'''Sienivaltakunta''' on osa [[Nintendo]]n ''[[Mario (pelisarja)|Mario]]''-pelisarjan pelien tapahtumapaikkana toimivasta fantasiamaailmasta. Sienivaltakunta on [[monarkia]], jonka johtajana toimii useimmiten [[prinsessa Peach]]. Valtakunnan asukkaat ovat [[toad]]eja, sieni-ihmisiä, vaikka Peach onkin ihminen. Sienivaltakunta joutuu usein vihollisuuksiin Koopien valtakunnan ja sen johtajan [[Bowser]]in kanssa.


==Alueita==
==Alueita==

Versio 4. maaliskuuta 2008 kello 23.31

Sienivaltakunta on osa Nintendon Mario-pelisarjan pelien tapahtumapaikkana toimivasta fantasiamaailmasta. Sienivaltakunta on monarkia, jonka johtajana toimii useimmiten prinsessa Peach. Valtakunnan asukkaat ovat toadeja, sieni-ihmisiä, vaikka Peach onkin ihminen. Sienivaltakunta joutuu usein vihollisuuksiin Koopien valtakunnan ja sen johtajan Bowserin kanssa.

Alueita

  • Toadkaupunki, Sienivaltakunnan pääkaupunki
  • Dinosaurusmaa, Super Mario Worldin tapahtumapaikkana toimiva saariryhmä
  • Yoshin saari, eräs Dinosaurusmaan saarista

Malline:Tynkä/Nintendo