Ero sivun ”Encyclopaedia Metallum” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
19 merkkiä poistettu ,  14 vuotta sitten
kh
p (Botti lisäsi: fr:Encyclopaedia Metallum)
(kh)
'''Encyclopaedia Metallum''' (tunnetaan myös nimellä '''The Metal Archives''') on kahden [[kanada]]laisen perustama laaja [[Englannin kieli|englanninkielinen]] [[Internetinternet]]-sivusto, jonka tarkoituksena on listatakoota jokainentiedot kaikista [[metallimusiikki]]a soittavasoittavista yhtyeyhtyeistä tarkkoine [[Diskografia|diskodiskografioineen]]- ja biografioineenelämäkertatietoineen. SivustollaSivustolle onvoi lisätä myös mahdollisuus lisätä metallialbumien arvosteluja. Sivuston tiedot kerätäänkootaan pääosin käyttäjien lähettämistä tiedoista. SivustoltaSivustolla löytyy ainakinon yli 53  000 yhtyettä, yli 130  000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 31  000 arvostelua.
 
Sivustolla on tarkat säännöt yhtyelisäysten suhteen. – esimerkiksiEsimerkiksi [[hardcore]]- ja [[grindcore]]-musiikkityylien yhtyeitä ei välttämättä lisätä niiden [[punk]]-juurien takia. Esimerkiksi [[nu metal]]- tai [[rapcore]]-yhtyeitä ei hyväksytä sivustolle niin kiistanalaisen tyylilajin määritelmäntyylilajimääritelmän takia.
 
Metalliyhtye [[Amorphis]] oli ensimmäinen Encyclopaedia Metallumiin lisätty yhtye, ja ensimmäinen lisätty julkaisu oli Amorphisin ''[[Tuonela (albumi)|Tuonela]]''.
 
Sivustolla kirjoitusoikeuksien rajoittamiseen johtava käyttäytyminen aiheuttaa käyttäjän statuksen muuttumisen "[[Fred Durst|Fred Durstiksi]]".

Navigointivalikko