Ero sivun ”Vantaa Hockey Team” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
KielimiliisiBot (keskustelu | muokkaukset)
p ajatusviivat ym. merkit AWB
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Vantaan Hockey Team''' eli lyhyemmin VHT on entinen [[vantaa]]lainen jääkiekkoseura. Seura on pelannut kolme kautta Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Näsitä ensimmäisellä eli kaudella 1990–1991 se sijoittui sarjan kolmanneksi. Kaksi seuraavaa kautta toivat sijoitukset yhdeksän ja kymmenen. 1990-luvulla seuarn toiminta alkoi hiipua ja se oli yhdessä [[VaKi]]n pohjana [[Kiekko-Vantaa]]n synnylle.
'''Vantaan Hockey Team''' eli lyhyemmin VHT on entinen [[vantaa]]lainen jääkiekkoseura. Seura on pelannut kolme kautta Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Näsitä ensimmäisellä eli kaudella 1990–1991 se sijoittui sarjan kolmanneksi. Kaksi seuraavaa kautta toivat sijoitukset yhdeksän ja kymmenen. 1990-luvulla seuarn toiminta alkoi hiipua ja se oli yhdessä [[VaKi]]n kanssa pohjana [[Kiekko-Vantaa]]n synnylle.


{{Tynkä/Urheilu}}
{{Tynkä/Urheilu}}

Versio 20. lokakuuta 2007 kello 16.37

Vantaan Hockey Team eli lyhyemmin VHT on entinen vantaalainen jääkiekkoseura. Seura on pelannut kolme kautta Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Näsitä ensimmäisellä eli kaudella 1990–1991 se sijoittui sarjan kolmanneksi. Kaksi seuraavaa kautta toivat sijoitukset yhdeksän ja kymmenen. 1990-luvulla seuarn toiminta alkoi hiipua ja se oli yhdessä VaKin kanssa pohjana Kiekko-Vantaan synnylle.

Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.