Ero sivun ”Lauren Montgomery” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 19: Rivi 19:
| kotisivu =
| kotisivu =
}}
}}
'''Lauren Montgomery''' on [[animaattori]] ja televisioanimaatioden ohjaaja. Hän aloitteli uraansa ohjaamalla [[Legion of Super Heroes]] -animaatiosarjan ensimmäisen kauden jaksoja. Montgomery ohjasi myös animaatioelokuvan [[Superman: Doomsday]] yhdessä [[Brandon Vietti]]n ja [[Bruce Timm]]in kanssa.
'''Lauren Montgomery''' on [[animaattori]] ja televisioanimaatioden ohjaaja. Hän aloitteli uraansa suunnittelemalla tarinoiden taustoja [[Justice League Unlimited]]iin ja myöhemmin ohjaamalla [[Legion of Super Heroes]] -animaatiosarjan ensimmäisen kauden jaksoja. Montgomery ohjasi myös animaatioelokuvan [[Superman: Doomsday]] yhdessä [[Brandon Vietti]]n ja [[Bruce Timm]]in kanssa.


== Filmografia ==
== Filmografia ==

Versio 7. lokakuuta 2007 kello 22.50

Lauren Montgomery
Montgomery vuonna 2007.
Montgomery vuonna 2007.
Henkilötiedot
Syntynyt [1]
Ammatti Ohjaaja
animaattori

Lauren Montgomery on animaattori ja televisioanimaatioden ohjaaja. Hän aloitteli uraansa suunnittelemalla tarinoiden taustoja Justice League Unlimitediin ja myöhemmin ohjaamalla Legion of Super Heroes -animaatiosarjan ensimmäisen kauden jaksoja. Montgomery ohjasi myös animaatioelokuvan Superman: Doomsday yhdessä Brandon Viettin ja Bruce Timmin kanssa.

Filmografia

Elokuvat

Televisiosarjat

Aiheesta muualla

  1. (en) Internet Movie DatabaseView and modify data on Wikidata . Tieto on haettu Wikidatasta.