Ero sivun ”Gary Suter” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pelipaikka
Rivi 1: Rivi 1:
'''Gary Suter''' (s. [[24. kesäkuuta]] [[1964]], [[Madison]], [[Wisconsin]], [[Yhdysvallat]] on entinen amerikkalainen maajoukkuetason [[jääkiekko|NHL-jääkiekkoilija]].
'''Gary Suter''' (s. [[24. kesäkuuta]] [[1964]], [[Madison]], [[Wisconsin]], [[Yhdysvallat]] on entinen amerikkalainen maajoukkuetason [[jääkiekko|NHL-jääkiekkoilija]].


Juniorina hän pelasi Dubuque fighting saints -joukkueessa. Lukiovaiheessa edustus vaihtui [[Culver Military Academy]] -oppilaitokseen ja sitten hän eteni [[University of Wisconsin-Madison]]in yliopistojoukkueeseen. Gary Suterin varasi [[NHL]]:ään [[Calgary Flames]] kierroksella 9 kaikkiaan 180:n joukosta vuonna [[1984]]. Suterin kuuluisaan kiekkoperheeseen syntynyt Gary pelasi myös [[Chicago Blackhawks]]issa ja [[San Jose Sharks]]issa.
Juniorina hän pelasi Dubuque fighting saints -joukkueessa. Lukiovaiheessa edustus vaihtui [[Culver Military Academy]] -oppilaitokseen ja sitten hän eteni [[University of Wisconsin-Madison]]in yliopistojoukkueeseen. Gary Suterin varasi [[NHL]]:ään [[Calgary Flames]] kierroksella 9 kaikkiaan 180:n joukosta vuonna [[1984]]. Suterin kuuluisaan kiekkoperheeseen syntynyt puolustaja Gary pelasi myös [[Chicago Blackhawks]]issa ja [[San Jose Sharks]]issa.


== Saavutuksia ==
== Saavutuksia ==

Versio 19. syyskuuta 2007 kello 17.43

Gary Suter (s. 24. kesäkuuta 1964, Madison, Wisconsin, Yhdysvallat on entinen amerikkalainen maajoukkuetason NHL-jääkiekkoilija.

Juniorina hän pelasi Dubuque fighting saints -joukkueessa. Lukiovaiheessa edustus vaihtui Culver Military Academy -oppilaitokseen ja sitten hän eteni University of Wisconsin-Madisonin yliopistojoukkueeseen. Gary Suterin varasi NHL:ään Calgary Flames kierroksella 9 kaikkiaan 180:n joukosta vuonna 1984. Suterin kuuluisaan kiekkoperheeseen syntynyt puolustaja Gary pelasi myös Chicago Blackhawksissa ja San Jose Sharksissa.

Saavutuksia

Aiheesta muualla