Ero sivun ”Keskustelu:Aforismi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Thule (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Alkuosa on sen verran tasapaksua vielä, että väliotsikot rytmittäisivät sitä paremmaksi - en vaan itse keksinyt tarpeeksi hyviä otsikoita. -- [[Käyttäjä:Velma|Velma]] 7. syyskuuta 2006 kello 15.30 (UTC)
Alkuosa on sen verran tasapaksua vielä, että väliotsikot rytmittäisivät sitä paremmaksi - en vaan itse keksinyt tarpeeksi hyviä otsikoita. -- [[Käyttäjä:Velma|Velma]] 7. syyskuuta 2006 kello 15.30 (UTC)


Thule-niminen käyttäjä oli tehnyt väliotsikkoja ja muuttanut rakennetta, mutta se oli täysin epäonnistunut ratkaisu jo siksi, että otsikoita seuranneet tekstit sisälsivät myös muiden otsikoiden alle kuuluvaa asiaa. Ihmettelen tosin myös sitä, jos noin (vain) kahdenkymmenen rivin teksti pitää (väkisin) jakaa väliotsikoin pienemmiksi jaksoiksi. Eri asia sitten kun tekstiä tulee lisää. Joka tapauksessa: jos väliotsikot tekee, niin tekstien sisältöjen pitää vastata väliotsikoita. Nyt ei niin ollut.
Thule-niminen käyttäjä oli tehnyt väliotsikkoja ja muuttanut rakennetta, mutta se oli täysin epäonnistunut ratkaisu jo siksi, että otsikoita seuranneet tekstit sisälsivät myös muiden otsikoiden alle kuuluvaa asiaa. Ihmettelen tosin myös sitä, jos noin (vain) kahdenkymmenen rivin teksti pitää (väkisin) jakaa väliotsikoin pienemmiksi jaksoiksi. Eri asia sitten kun tekstiä tulee lisää. Joka tapauksessa: jos väliotsikot tekee, niin tekstien sisältöjen pitää vastata väliotsikoita. Nyt ei niin ollut.{{allekirjoittamaton|82.181.55.17}}

:Allekirjoitapa keskusteluviestisi ja tutustu muutenkin Wikipedian käytäntöön. Kyse on tietosanakirja-artikkleista, eikä mistään esseestä, siksi artikklein määritelmän ja johdannon tulee olla ytimekäs ja artikkelin rakenteen näkyvissä. Voi hyvinolla että otsikoissa ja kappalejaossa on apranatamisen varaa, mutta oikea ratkaisu on parantaa, eikä pyyhkiä koko jaottelua pois. --[[Käyttäjä:Thule|thule]] 31. toukokuuta 2007 kello 18.08 (UTC)

Versio 31. toukokuuta 2007 kello 21.08

Alkuosa on sen verran tasapaksua vielä, että väliotsikot rytmittäisivät sitä paremmaksi - en vaan itse keksinyt tarpeeksi hyviä otsikoita. -- Velma 7. syyskuuta 2006 kello 15.30 (UTC)

Thule-niminen käyttäjä oli tehnyt väliotsikkoja ja muuttanut rakennetta, mutta se oli täysin epäonnistunut ratkaisu jo siksi, että otsikoita seuranneet tekstit sisälsivät myös muiden otsikoiden alle kuuluvaa asiaa. Ihmettelen tosin myös sitä, jos noin (vain) kahdenkymmenen rivin teksti pitää (väkisin) jakaa väliotsikoin pienemmiksi jaksoiksi. Eri asia sitten kun tekstiä tulee lisää. Joka tapauksessa: jos väliotsikot tekee, niin tekstien sisältöjen pitää vastata väliotsikoita. Nyt ei niin ollut. –Kommentin jätti 82.181.55.17 (keskustelu – muokkaukset)

Allekirjoitapa keskusteluviestisi ja tutustu muutenkin Wikipedian käytäntöön. Kyse on tietosanakirja-artikkleista, eikä mistään esseestä, siksi artikklein määritelmän ja johdannon tulee olla ytimekäs ja artikkelin rakenteen näkyvissä. Voi hyvinolla että otsikoissa ja kappalejaossa on apranatamisen varaa, mutta oikea ratkaisu on parantaa, eikä pyyhkiä koko jaottelua pois. --thule 31. toukokuuta 2007 kello 18.08 (UTC)