Ero sivun ”20. Waffen-SS:n krenatööridivisioona” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[Image:20divss.gif|right]]
'''20. Waffen-SS:n krenatööridivisioona (1. virolainen)''' oli virolaisista vapaaehtoisista koottu [[Waffen-SS]]:n divisioona. Ensimmäisistä virolaisista koottiin saksalainen joukko-osasto 1942, kun oli kulunut vuosi siitä, kun Saksa [[1941]] hyökkäyksellä Neuvostoliittoon oli ottanut haltuunsa Eestin sosialistisen neuvostotasavallan alueen.

'''20. Waffen-SS:n krenatööridivisioona (1. virolainen)''' oli virolaisista vapaaehtoisista koottu [[Waffen-SS]]:n divisioona. Ensimmäisistä virolaisista koottiin saksalainen joukko-osasto 1942, kun oli kulunut vuosi siitä, kun Saksa [[1941]] hyökkäyksellä Neuvostoliittoon oli ottanut haltuunsa [[Eestin sosialistinen neuvostotasavalta|Eestin sosialistisen neuvostotasavallan]] alueen.


{{tynkä}}
{{tynkä}}

Versio 6. toukokuuta 2007 kello 01.51

20. Waffen-SS:n krenatööridivisioona (1. virolainen) oli virolaisista vapaaehtoisista koottu Waffen-SS:n divisioona. Ensimmäisistä virolaisista koottiin saksalainen joukko-osasto 1942, kun oli kulunut vuosi siitä, kun Saksa 1941 hyökkäyksellä Neuvostoliittoon oli ottanut haltuunsa Eestin sosialistisen neuvostotasavallan alueen.

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.