Ero sivun ”Jan Erola” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Jan Erola''' (s. 20.11.1969, Lontoo) on kustannuspäällikkö [[Ajatus Kirjat]] -kustantamossa. [[Poliittinen historia|Poliittista historiaa]] [[Helsingin yliopisto]]ssa opiskellut Erola soittaa [[Punatähdet]]-yhtyeessä. Toimittajan työtä hän on tehnyt muun muassa Kirvesmiehet-ohjelman toisena juontajana. Hän pitää kolumnia Metro-lehdessä.
'''Jan Erola''' (s. [[20. marraskuuta]] [[1969]], [[Lontoo]]) on kustannuspäällikkö [[Ajatus Kirjat]] -kustantamossa. [[Poliittinen historia|Poliittista historiaa]] [[Helsingin yliopisto]]ssa opiskellut Erola soittaa [[Punatähdet]]-yhtyeessä. Toimittajan työtä hän on tehnyt muun muassa Kirvesmiehet-ohjelman toisena juontajana. Hän pitää kolumnia Metro-lehdessä.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 1. helmikuuta 2007 kello 20.52

Jan Erola (s. 20. marraskuuta 1969, Lontoo) on kustannuspäällikkö Ajatus Kirjat -kustantamossa. Poliittista historiaa Helsingin yliopistossa opiskellut Erola soittaa Punatähdet-yhtyeessä. Toimittajan työtä hän on tehnyt muun muassa Kirvesmiehet-ohjelman toisena juontajana. Hän pitää kolumnia Metro-lehdessä.

Aiheesta muualla

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.