Ero sivun ”Keskustelu:Niklas Ansamaa” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei sitten keskustella
(Kumottu muokkaus 18681147, jonka teki Olavi Tokainen (keskustelu) Höyhens oli jo vastannut viestiin, poiston jälkeen näyttää virheellisesti siltä, että Höyhens olisi vastannut aloittajalle. Jos haluaa "perua sanansa", viestin voi yliviivata.)
Merkkaus: Kumoaminen
(ei sitten keskustella)
:Sillä ei taida olla merkitystä kuka artikkelin on luonut. Uutisointia näyttäisi artikkelin perusteella olevan Ylessä ja Iltalehdessä. --[[Käyttäjä:Sblöbö|Sblöbö]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Sblöbö|keskustelu]]) 18. tammikuuta 2020 kello 20.15 (EET)
 
<s>Parikymppinen startup-yrittäjä, josta on tehty muutama mediajuttu nuoren ikänsä takia. Lähinnä siis keksinyt äitinsä ideasta varhaisnuorena itselleen tuottoisan harrastuksen, joka on johtanut alan koulutukseen ja stipendiin ja josta yrittää nyt tehdä isompaakin liiketoimintaa. Mikroyrityksiä, hankkeita tai pyrkimyksiä ei tietääkseni ole yleensä pidetty wikimerkittävinä, puhumattakaan että merkittävyys perustuisi muutama vuosi sitten alkaneeseen harrastukseen. Tietosanakirjan henkilöartikkelilta pitäisi edellyttää jonkinlaista elämäntyötä tai edes sitä ''huomattavan laajaa käsittelyä aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä''. [[Käyttäjä:Olavi Tokainen|Olavi Tokainen]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Olavi Tokainen|keskustelu]]) 20. tammikuuta 2020 kello 09.46 (EET)
</s>
 
:Tämä on laskujeni mukaan jo neljäs merkittävyyskeskustelu aiheesta. Jotain rajaa, kiitos. --[[Käyttäjä:Höyhens|Höyhens]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Höyhens|keskustelu]]) 22. tammikuuta 2020 kello 14.04 (EET)
 

Navigointivalikko