Ero sivun ”TV Globo” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 25: Rivi 25:
| cable chan 2 =
| cable chan 2 =
}}
}}
'''Rede Globo''' tai vain '''Globo''' on [[brasilia]]lainen TV-yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 1957. Rede Globo on yksi maailman suurimmista media-alan yhtiöistä. Rede Globo omisti mm. [[Talviolympialaiset 2014|Sotshin talviolympialaisten]] lähetysoikeudet Brasiliaan ja vastaa myös [[Kesäolympialaiset 2016|Rio de Janeiron kesäolympialaisten]] kansainvälisestä TV-signaalista.
'''Rede Globo''' tai vain '''Globo''' on [[brasilia]]lainen televisiokanava, joka aloitti toimintansa vuonna 1965. Rede Globo on yksi maailman suurimmista media-alan yhtiöistä. Rede Globo omisti mm. [[Talviolympialaiset 2014|Sotshin talviolympialaisten]] lähetysoikeudet Brasiliaan ja vastaa myös [[Kesäolympialaiset 2016|Rio de Janeiron kesäolympialaisten]] kansainvälisestä TV-signaalista.


{{Tynkä/Yritys}}
{{Tynkä/Yritys}}

Versio 23. helmikuuta 2019 kello 11.28

Rede Globo
Lähetykset alkoivat 26. huhtikuuta 1965
Omistaja Grupo Globo
Maa  Brasilia
Pääkonttori Rio de Janeiro
Kotisivu redeglobo.globo.com

Rede Globo tai vain Globo on brasilialainen televisiokanava, joka aloitti toimintansa vuonna 1965. Rede Globo on yksi maailman suurimmista media-alan yhtiöistä. Rede Globo omisti mm. Sotshin talviolympialaisten lähetysoikeudet Brasiliaan ja vastaa myös Rio de Janeiron kesäolympialaisten kansainvälisestä TV-signaalista.

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.