Ero sivun ”TV Globo” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Rede Globo''' tai vain '''Globo''' on [[brasilia]]lainen TV-yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 1965. Rede Globo on yksi maailman suurimmista media-alan yhtiöistä. Rede Globo omisti mm. [[Talviolympialaiset 2014|Sotshin talviolympialaisten]] lähetysoikeudet Brasiliaan ja vastaa myös [[Kesäolympialaiset 2016|Rio de Janeiron kesäolympialaisten]] kansainvälisestä TV-signaalista.
'''Rede Globo''' tai vain '''Globo''' on [[brasilia]]lainen TV-yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 1957. Rede Globo on yksi maailman suurimmista media-alan yhtiöistä. Rede Globo omisti mm. [[Talviolympialaiset 2014|Sotshin talviolympialaisten]] lähetysoikeudet Brasiliaan ja vastaa myös [[Kesäolympialaiset 2016|Rio de Janeiron kesäolympialaisten]] kansainvälisestä TV-signaalista.


{{Tynkä/Yritys}}
{{Tynkä/Yritys}}

Versio 12. huhtikuuta 2018 kello 14.26

Rede Globo tai vain Globo on brasilialainen TV-yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 1957. Rede Globo on yksi maailman suurimmista media-alan yhtiöistä. Rede Globo omisti mm. Sotshin talviolympialaisten lähetysoikeudet Brasiliaan ja vastaa myös Rio de Janeiron kesäolympialaisten kansainvälisestä TV-signaalista.

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.