Ero sivun ”Skate punk” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Kieliasun uusinta.
Rivi 1: Rivi 1:
'''Skate punk''' syntyi [[1980-luku|1980-luvulla]] [[Kalifornia]]ssa. Se on [[punk]]-musiikin alagenre. Skate punk on aika lailla sekoitus muita punk-kategorioita, mm. [[ska punk]]ia. Yleensä myös skate punk -yhtyeen jäsenet [[skeittaus|skeittaavat]]. Skate punk -yhtyeitä ovat mm. [[NOFX]], [[Millencolin]],[[rancid]] ja [[Green Day]]. Suomalaisia skate punk-yhtyeitä ovat mm. [[The Knob]], [[The Odorants]] ja [[So Called Plan]]
'''Skate punk''' syntyi [[1980-luku|1980-luvulla]] [[Kalifornia]]ssa. Se on [[punk]]-musiikin alagenre. Skate punkia voidaan pitää eräänlaisena sekoituksena muita punkin alagenrejä, vaikutteita otetaan esimerkiksi [[ska punk]]ia. Yleensä myös skate punk -yhtyeen jäsenet [[skeittaus|skeittaavat]]. Skate punk -yhtyeitä ovat mm. [[NOFX]], [[Millencolin]], [[Rancid]] ja [[Green Day]]. Suomalaisia skate punk-yhtyeitä ovat mm. [[The Knob]], [[The Odorants]] ja [[So Called Plan]].


{{tynkä/Musiikki}}
{{tynkä/Musiikki}}

Versio 20. elokuuta 2006 kello 13.13

Skate punk syntyi 1980-luvulla Kaliforniassa. Se on punk-musiikin alagenre. Skate punkia voidaan pitää eräänlaisena sekoituksena muita punkin alagenrejä, vaikutteita otetaan esimerkiksi ska punkia. Yleensä myös skate punk -yhtyeen jäsenet skeittaavat. Skate punk -yhtyeitä ovat mm. NOFX, Millencolin, Rancid ja Green Day. Suomalaisia skate punk-yhtyeitä ovat mm. The Knob, The Odorants ja So Called Plan.

Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.