Ero sivun ”Vittorio Ghirelli” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[File:Vittorio Ghirelli 2012.JPG|thumb|Vittorio Ghirelli vuonna 2012]]
[[File:Vittorio Ghirelli 2012.JPG|thumb|Vittorio Ghirelli vuonna 2012]]


'''Vittorio Ghirelli''' (s. [[9. toukokuuta]] [[1994]] [[Fasano]]) on italialainen moottoriurheilija. Hän aloitti uransa karting-sarjoissa kunnes hän siirtyi vuonna 2010 Italian [[F3]]-sarjaan saavuttamatta pisteitä. Samana vuonna Ghirelli kilpaili [[GP3]]-sarjassa [[ATECH CRS Racing]]-tallissa saavuttamatta pisteitä. Ghirelli jatkoi GP3-sarjassa vuonna 2011 Jenzer-tallissa. Hänet korvattiin Belgissa [[Alex Fontana]]lla. Hän palasi [[Italia]]n [[Autodromo Nazionale Monza|Monza]]ssa takaisin vaihtaen [[Addax Team]]ille korvaten [[Dean Smith (moottoriurheilija)|Dean Smith]]in. Hän ei saavuttanut pisteitä ja hänen parhaaksi sijoitukseksi jäi kahdeksas sija. Vuonna 2012 Ghirelli siirtyi FR 3.5 -sarjaan saavuttaen viisi pistettä. Vuonna 2013 Ghirelli ajaa [[Auto GP World Series]] -sarjassa.
'''Vittorio Ghirelli''' (s. [[9. toukokuuta]] [[1994]] [[Fasano]]) on italialainen moottoriurheilija. Hän aloitti uransa karting-sarjoissa kunnes hän siirtyi vuonna 2010 Italian [[F3]]-sarjaan saavuttamatta pisteitä. Samana vuonna Ghirelli kilpaili [[GP3]]-sarjassa [[ATECH CRS Racing]]-tallissa saavuttamatta pisteitä. Ghirelli jatkoi GP3-sarjassa vuonna 2011 Jenzer-tallissa. Hänet korvattiin Belgissa [[Alex Fontana]]lla. Hän palasi [[Italia]]n [[Autodromo Nazionale Monza|Monza]]ssa takaisin vaihtaen [[Addax Team]]ille korvaten [[Dean Smith (moottoriurheilija)|Dean Smith]]in. Hän ei saavuttanut pisteitä ja hänen parhaaksi sijoitukseksi jäi kahdeksas sija. Vuonna 2012 Ghirelli siirtyi FR 3.5 -sarjaan saavuttaen viisi pistettä. Vuonna 2013 Ghirelli ajoi [[Auto GP World Series]] -sarjassa voittaen sarjan mestaruuden. Samana vuonna hän kilpailee loppukauden ajan [[GP2]]-sarjassa.


{{Tynkä/Moottoriurheilija}}
{{Tynkä/Moottoriurheilija}}

Versio 6. lokakuuta 2013 kello 16.31

Vittorio Ghirelli vuonna 2012

Vittorio Ghirelli (s. 9. toukokuuta 1994 Fasano) on italialainen moottoriurheilija. Hän aloitti uransa karting-sarjoissa kunnes hän siirtyi vuonna 2010 Italian F3-sarjaan saavuttamatta pisteitä. Samana vuonna Ghirelli kilpaili GP3-sarjassa ATECH CRS Racing-tallissa saavuttamatta pisteitä. Ghirelli jatkoi GP3-sarjassa vuonna 2011 Jenzer-tallissa. Hänet korvattiin Belgissa Alex Fontanalla. Hän palasi Italian Monzassa takaisin vaihtaen Addax Teamille korvaten Dean Smithin. Hän ei saavuttanut pisteitä ja hänen parhaaksi sijoitukseksi jäi kahdeksas sija. Vuonna 2012 Ghirelli siirtyi FR 3.5 -sarjaan saavuttaen viisi pistettä. Vuonna 2013 Ghirelli ajoi Auto GP World Series -sarjassa voittaen sarjan mestaruuden. Samana vuonna hän kilpailee loppukauden ajan GP2-sarjassa.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.