Ero sivun ”Keskustelu:Maanjako” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
korj.
(Käänsin tuon lisäämäni ensimmäisen lauseen tosiaan vain suoraan ruotsinkielisestä artikkelista, joten ilmaisusta saattyoi tulla ja luultavasti tulikin epätäsmällinen)
(korj.)
 
Maanmittaustoimitus on kolmivaiheinen hallinnollinen prosessi, maanmittaus on vain yksi osa siitä. Joten tarvitaan aiheesta uusi artikkeli tai tähän artikkeliin uusi kappale. Ensimmäinen vaihe on valmistelutoimet, seuraava käytännön toimet ja kolmantena lainvoimaisuus ja valitusmahdollisuus. Noin lyhyesti ja mutkia oikoen!--[[Käyttäjä:Zindox|Zindox]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Zindox|keskustelu]]) 11. maaliskuuta 2013 kello 08.16 (EET)
 
:Käänsin tuon lisäämäni ensimmäisen lauseen tosiaan vain suoraan ruotsinkielisestä artikkelista, joten ilmaisusta saattoi tulla ja luultavasti tulikin epätäsmällinen. Täällä näkyy muuten nyt aloittaneen [[Käyttäjä:TiedotusNLSViestintanls]], joka on sekä korjaillut aihepiirin artikkeleita (mm. [[rajamerkki]] että luonut uusia. Ehkä hän pystyisi katsomaan tätäkin, vaikka tämä nyt onkin enemmän ehkä historiaan painottuva.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 11. maaliskuuta 2013 kello 20.48 (EET)
125 463

muokkausta

Navigointivalikko