Ero sivun ”Kharagaulin piirikunta” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Epiq (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
 
p k-ka
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kharagauli''' ([[georgian kieli|georgiaksi]] ხარაგაული) on maakunta ja samanniminen kaupunki [[Imereti]]n alueella [[Georgia]]ssa. Maakunnassa on 27 885 asukasta ([[2002]]) ja sen pinta-ala on 914 km². Suuri [[Bordžomi-Kharagauli]]n kansallispuisto sijaitsee Kharagaulin eteläpuolella. Alueen ilmasto on subtrooppinen ja maisemaa leimaavat jokilaaksot, [[karsti]] ja lähteet. Kharagaulista saa hyviä käsitöitä ja mm. [[hunaja]]a.
'''Kharagauli''' {{k-ka|ხარაგაული}}) on maakunta ja samanniminen kaupunki [[Imereti]]n alueella [[Georgia]]ssa. Maakunnassa on 27 885 asukasta ([[2002]]) ja sen pinta-ala on 914 km². Suuri [[Bordžomi-Kharagauli]]n kansallispuisto sijaitsee Kharagaulin eteläpuolella. Alueen ilmasto on subtrooppinen ja maisemaa leimaavat jokilaaksot, [[karsti]] ja lähteet. Kharagaulista saa hyviä käsitöitä ja mm. [[hunaja]]a.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 21. kesäkuuta 2006 kello 20.08

Kharagauli georg. ხარაგაული) on maakunta ja samanniminen kaupunki Imeretin alueella Georgiassa. Maakunnassa on 27 885 asukasta (2002) ja sen pinta-ala on 914 km². Suuri Bordžomi-Kharagaulin kansallispuisto sijaitsee Kharagaulin eteläpuolella. Alueen ilmasto on subtrooppinen ja maisemaa leimaavat jokilaaksot, karsti ja lähteet. Kharagaulista saa hyviä käsitöitä ja mm. hunajaa.

Aiheesta muualla

 Georgia Malline:Tynkä/Georgia